|
|
|
PO KOD N. przytulaja się do marginesu, poprzednio mieli Palikota. Przytulnie się z Januszem okazało się tragiczne dla narodowej jednosci. Wstydu nie ma cie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stalowi Patrioci organizują wyjazd na Marsz Niepodległości 2016. Pisownia oryginalna:
CYTAT Od kilku lat w Warszawie odbywa się największy w Europie patriotyczny marsz. Marsz Niepodległości przyciąga blisko 100 000 patriotów z całej Polski. Z tej okazji Stowarzyszenie Stalowi Patrioci oraz Młodzież Wszechpolska organizują 11 listopada wyjazd do Warszawy. Dzięki wsparciu prezydenta Stalowej woli pana Lucjusza Nadbereżnego koszt wyjazdu wynosi 10zł. Koszt obejmuje ubezpieczenie podróży, oraz mapkę przemarszu. Stowarzyszenie Stalowi Patrioci: Tomasz 500 615 787 kontakt_(at)_stalowipatrioci.pl Młodzież Wszechpolska: 693 908 996 mwpodkarpacie1922_(at)_gmail.com Póki co bez entuzjazmu. Być może na wyższą frekwencję wpłynie fakt, że marsz odbędzie się w piątek. Nadal mam wątpliwości. Już dawno poznałem się na organizatorach. To miał być marsz wszystkich Polaków ponad podziałami, a służy politycznym celom RN. Pomimo zapowiedzi formuła nie uległa zmianie. Niestety na marsz KOD-u przychodziło więcej osób i nie wolno zrzucić winy wyłącznie na większy kapitał. Po prostu nie wszyscy lubią stadionowe klimaty. Potem musicie się tłumaczyć przed znajomymi, rodziną, szefem, że wcale nie pojechaliście demolować stolicy tak jak pokazano w TV. Rok temu dali mikrofon jakiemuś kibolowi, aby skandował hasła. Śmiali się z niego na Wykopie. Mam nadzieję, że Stalowi Patrioci organizują osobny przejazd niż środowiska kibicowskie. Nie mam ochoty stać kilka godzin na postoju w Turbii i być przeszukiwany jak terrorysta na lotnisku. |
|
|
|
|
Z Palikotami z KOD kontrola osobista przebiega przyjemniej. Może z nimi wyjazd, bo obecnie PO nie kieruje Policja żeby być prześladowanym.
Czy Policja jest świadoma zielonych i czerwonych ludzikow, niebezpieczeństwa bojówek Lewackich wysłanych przez Sorosa i Martina? To wymaga zdwojonej kontroli na granicach. Najwyższy czas podać informacje do publicznej wiadomosci o próbach infiltracji. Bezpieczeństwo jest najwazniejsze, wróg nie śpi tylko szepcze do ucha..... |
|
|
|
|
CYTAT Stalowi Patrioci organizują wyjazd na Marsz Niepodległości 2016. Pisownia oryginalna: CYTAT Od kilku lat w Warszawie odbywa się największy w Europie patriotyczny marsz. Marsz Niepodległości przyciąga blisko 100 000 patriotów z całej Polski. Z tej okazji Stowarzyszenie Stalowi Patrioci oraz Młodzież Wszechpolska organizują 11 listopada wyjazd do Warszawy. Dzięki wsparciu prezydenta Stalowej woli pana Lucjusza Nadbereżnego koszt wyjazdu wynosi 10zł. Koszt obejmuje ubezpieczenie podróży, oraz mapkę przemarszu. Stowarzyszenie Stalowi Patrioci: Tomasz 500 615 787 kontakt_(at)_stalowipatrioci.pl Młodzież Wszechpolska: 693 908 996 mwpodkarpacie1922_(at)_gmail.com Póki co bez entuzjazmu. Być może na wyższą frekwencję wpłynie fakt, że marsz odbędzie się w piątek. Nadal mam wątpliwości. Już dawno poznałem się na organizatorach. To miał być marsz wszystkich Polaków ponad podziałami, a służy politycznym celom RN. Pomimo zapowiedzi formuła nie uległa zmianie. Niestety na marsz KOD-u przychodziło więcej osób i nie wolno zrzucić winy wyłącznie na większy kapitał. Po prostu nie wszyscy lubią stadionowe klimaty. Potem musicie się tłumaczyć przed znajomymi, rodziną, szefem, że wcale nie pojechaliście demolować stolicy tak jak pokazano w TV. Rok temu dali mikrofon jakiemuś kibolowi, aby skandował hasła. Śmiali się z niego na Wykopie. Mam nadzieję, że Stalowi Patrioci organizują osobny przejazd niż środowiska kibicowskie. Nie mam ochoty stać kilka godzin na postoju w Turbii i być przeszukiwany jak terrorysta na lotnisku. Ty tak na serio?? Wszystko ok ?? Takich bzdur juz dawno nieczytalem . |
|
|
|
|
CYTAT Z Palikotami z KOD kontrola osobista przebiega przyjemniej. Może z nimi wyjazd, bo obecnie PO nie kieruje Policja żeby być prześladowanym. Czy Policja jest świadoma zielonych i czerwonych ludzikow, niebezpieczeństwa bojówek Lewackich wysłanych przez Sorosa i Martina? To wymaga zdwojonej kontroli na granicach. Najwyższy czas podać informacje do publicznej wiadomosci o próbach infiltracji. Bezpieczeństwo jest najwazniejsze, wróg nie śpi tylko szepcze do ucha..... hahahaha ale bzdury. |
|
|
|
|
CYTAT ZOMOwcy z pisu już ostrzą pały ... no ale chyba strzelać jeszcze nie będą Bądź spokojny, gówna się nie rusza bo śmierdzi jeszcze bardziej. |
|
|
|
|
No to zjedzie się ONRowców ... Masz cynk z pierwszej ręki ?
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Znamy hasło manifestacji: Polska bastionem Europy. Trasa bez zmian. Zaczynamy pod PeKiNem, kończymy pod PGE Narodowy. Niepokoi mnie, że blisko nas przebiega marsz anarchistów i może dojść do potyczek.
|
|
|
|
|
Głównym organizatorem Marszu Niepodległości, jest Obóz Narodowo-Radykalny oraz pseudokibice klubów piłkarskich. Więc wiecie... |
|
|
|
|
Powrót spod Grunwaldu był lepszy dla kwiatu rycerstwa zachodniego...
|
|
|
|
|
Panie Nacht. Podaj potwierdzone źródło informacji, że w bitwie pod Donieckiem uczestniczyli członkowie Obozu Narodowo-Radykalnego. Oni jako ostatni walczyliby ramię w ramię z neobanderowcami. Organizatorami Marszu Niepodległości są ONR i Młodzież Wszechpolska. Większość uczestników stanowią zorganizowane grupy kibicowskie, ale przychodzi także wielu warszawiaków.
W tym roku rozważam 3 opcje: 1. Wyjazd PKS-em na Marsz Niepodległości (może przy okazji zwiedzę Sejm) 2. Udział w biegu niepodległości (szef każe, sługa musi) 3. Udział w stalowowolskich obchodach (jeśli będą ciekawsze niż w zeszłych latach) |
|
|
|
|
Moim zdaniem tegoroczny Marsz Niepodległości, tradycyjnie skończy się zamieszkami. |
|
|
|
|
Jakie zamieszki. Przeciw dobrej zmianie? Sami sobie ja wybrali.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Jakie zamieszki. Przeciw dobrej zmianie? Sami sobie ja wybrali. Nikt ich nie zaprasza, internacjonały podróżują bezwizowo :-) http://www.dw.com/en/far-left-riot-in-berlin-ends-in-injuries-and-arrests/a-19390768 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tych zamieszek, to ja się spodziewam ze strony pseudokibiców i Obozu Narodowo-Radykalnego. |
|
|
|
|
Będziesz bronił słabe kobiety Nacht?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nacht ONR i kibole to elektorat pisowski. Nie będą występować przeciw swoim panom. To pis gwarantuje im bezkarność.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku, kojarzysz hasło "PiS, PO - jedno zło"? Narodowcom obecnie najbliżej do Kukiza, ale wciąż w wielu kwestiach mają odmienne zdanie. Piszę o działaczach. Co do kiboli, sytuacja jest bardziej skomplikowana.
Rok temu do ustawki z policją też by doszło, gdyby ochrona nie powstrzymała grupki debili na moście. BTW: Jedzie ktoś z Kukizami? To będzie osobny autobus czy ten sam, co kibice jadą? |
|
|
|
|
"KOD, PO - polski dom" ".N jak Narodowa"
Na którym autobusie nakleisz ten baner. Tak sobie myślę ze to będzie wesoły od gaziorku autobus |
|
|
|
|
wyborca kojarzę. I tak uważam. Niestety narodowcom od Kukiza było bliżej do PiS niż do Kukiza. Poszli z Kukizem do wyborów bo PiS nie miał dla nich miejsc na listach. Wolał Pawłowicz.
|
|
|
|
Tez bym chciał zeby Marsz Niepodległości zaczął jednoczyć Polaków.
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Niestety od kilku lat ten marsz to jedynie burdy i awantury i zawsze kończy się jakimś skandalem. Zamiast właśnie jednoczyć i świętować to jest za dużo polityki i kontrowersji, a chyba nie o to chodzi. Mogliby sobie jednak darować jego organizacje
"Człowiek z nowymi pomysłami jest wariatem, dopóki nie odniesie sukcesu." - Mark Twain |
|
|
|
|
Nie ma tych burd aż tak dużo :-)
Po prostu w telewizji pokazują właśnie to co stało się złego a mało pokazują porządnie idących w Marszu ludzi "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|