|
|
|
Poszukuje solidnego zakladu gdzie naprawie laptopa.Nieinteresuja mnie serwisy na Narutowicza(
(zdarli kase a laptop po kilku dniach padl) na Okulickiego -dzieki nie skorzystam juz.Jak ktos ma Jakies osoby ktore poleca bo sam korzystal a nie zostal podliczony,a robota totalnie spaprana to prosze o info. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A jaki to ma być charakter naprawy ? Co mu się dzieje ?
|
|
|
|
|
CYTAT A jaki to ma być charakter naprawy ? Co mu się dzieje ? Grzeje sie i wylacza mimo ze mam podstawke z wiatrakiem.cos w nim czasem gruchocze ,w miejscu gdzie jest wentylator laptopa. |
|
|
|
|
andcomputers tomek szwedo
|
|
|
|
|
w sklepie komputerowym przy torach na hali
|
|
|
|
|
CYTAT andcomputers tomek szwedo A gdzie sie znajduje ten serwis? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A jaki to ma być charakter naprawy ? Co mu się dzieje ? Grzeje sie i wylacza mimo ze mam podstawke z wiatrakiem.cos w nim czasem gruchocze ,w miejscu gdzie jest wentylator laptopa. Wentylator do czyszczenia lub wymiany - może warto samemu ? |
|
|
|
|
Może być zabity kurzem wentylator, przerabiałem taki przypadek w Toshibie - wystarczyło kupić sprężone powietrze, rozkręcić od spodu obudowę w miejscu gdzie wentylator. Możliwe też, że coś z wentylatorem - ten przypadek znowu był w Lenovo (bardzo głośna praca przy starcie potem się uspokajał). Są programy które informują o obrotach wentylatora.
|
|
|
|
|
CYTAT Może być zabity kurzem wentylator, przerabiałem taki przypadek w Toshibie - wystarczyło kupić sprężone powietrze, rozkręcić od spodu obudowę w miejscu gdzie wentylator. Możliwe też, że coś z wentylatorem - ten przypadek znowu był w Lenovo (bardzo głośna praca przy starcie potem się uspokajał). Są programy które informują o obrotach wentylatora. Laptop chodzi cicho czasem podczas przenoszenia jak sie go przechylitowmiejscu gdzie wentylator jakby kurz wylatywal i gruchocze wtedy w nim |
|
|
|
|
Polecam:
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=244326 |
|
|
|
|
CYTAT Polecam: http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=244326 Polecasz bo korzystales? Jezeli tak to jakie ceny maja bo zdziercow bez pojecia o komputerach nie brakuje w stalowce.Gdziemaja siedzibe jak sie nazywaja? |
|
|
|
|
Ja proponuje ksero-faks na Poniatowskiego - tam pracuje swietny informatyk i jest solidny - polecam
|
|
|
|
|
CYTAT Ja proponuje ksero-faks na Poniatowskiego - tam pracuje swietny informatyk i jest solidny - polecam Ul.Poniatowskiego jest dluga w ktorym miejscu dokladnie jest ten informatyk? |
|
|
|
|
CYTAT Ja proponuje ksero-faks na Poniatowskiego - tam pracuje swietny informatyk i jest solidny - polecam Do wyjącego wentylatorka to informatyk nie jest potrzebny. Powiem więcej. Jeśli to będzie tylko informatyk nic z tym nie zrobi ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Polecam: http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=244326 Polecasz bo korzystales? Jezeli tak to jakie ceny maja bo zdziercow bez pojecia o komputerach nie brakuje w stalowce.Gdziemaja siedzibe jak sie nazywaja? Tak, korzystałem i naprawili szybko i tanio. Najlepiej zadzwoń to się dowiesz. |
|
|
|
|
ksero-faks Poniatowskiego21K - koło BGŻ tel. 8438839 - oprócz tego że ten pan jest informatykiem to również naprawia laptopy solidnie
|
|
|
|
|
polecam sklep i serwis komp.obok wiaduktu przy hali targ.
|
|
|
|
|
Dziekuje za informacje,juz zawieziony laptop,pozdrawiam
|
|