|
|
|
Prosze o konkretne opinie na temat mechanika Robert Zawół z Brandwicy.Wcześniejsze opinie są starsze, może coś zmnieniło się w tej kwestii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pozytywne jak najbardziej, może cenowo troche podbił stawke, ale przynajmniej jest to rzetelny człowiek i nie naciągnie nikogo na dodatkowe zabawy. Może jak są jakieś niewiadomego pochodzenia usterki to czasem nie zdiagnozuje, ale również wątpie żeby ktoś inny zrobił to lepiej. W każdym razie nie planuje zmiany mechanika, bo myśle że tu w okolicach ciężko by było znaleźć kogos komu moglbym też tak zaufac, a to raczej wazne. Pewnie zależy jakie masz auto, jak jakieś mocno egzotyczne to musialbys sam zapytac u źródła
|
|
|
|
|
Jak VAG lub inne przyziemne modele to ja osobiscie polece bo gosc dosc rzetelny i nie naciaga.
|
|
|
|
|
CYTAT Prosze o konkretne opinie na temat mechanika Robert Zawół z Brandwicy.Wcześniejsze opinie są starsze, może coś zmnieniło się w tej kwestii Peugeot 307 combi |
|
|
|
|
A ja byłem raz i więcej nie pojde nie ma pojecia o VAGU i diagnozowaniu usterek które wymagają podłączenia do kompa robi to raczej na chybił trafił, i może czasami mu się uda... ale mi osobiscie nie pomógł bywa arogancki i jak wiekszosć nastawiony na kasę czyli bez rewelacji. No i do tego nie jest za tani.
TO MOJA SUBIEKTYWNA OCENA |
|
|
|
|
CYTAT Peugeot 307 combi A jaki problem jest z tym pugiem? |
|
|
|
|
iksik365 - jak sam zauważyłeś twoja ocena jest subiektywna więc nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Ja osobiście jestem zadowolony z usług tego Pana, robiłem u niego 2 samochody i zrobił je bez zarzutu i w dość dobrej cenie, dlatego jak najbardziej polecam. |
|
|
|
|
Tez uważam ze u niego szału niema i najtańszy na pewno nie jest naprawiał mi dwa auta ,ale już tam nie jeżdze.Niestety wielu mechanikow z okolicy to partacze a największy to Słowik z Rozwadowa .
|
|
|
|
|
Co do R. Zawoła wracając to ogólnie nie jest zły do samochodów z koncernu VAG. Kiedyś jeździłem do niego parę razy - ogólnie usterki były usunięte tak jak powinny. Co do kosztów to na pewno można taniej.
Do jednej rzeczy miałem tylko zastrzeżenie, gdzie znajomy mechanik bez zaglądania "rozpykał" mi temat od razu, tutaj wyleczony był "skutek", a nie przyczyna, ale nikt nie jest idealny. Zatem ogólnie mogę powiedzieć, że facet zna się na rzeczy i nie ma obaw co do jakości usług, choć na pewno nie jest najtańszy... |
|
|
|
|
CYTAT Tez uważam ze u niego szału niema i najtańszy na pewno nie jest naprawiał mi dwa auta ,ale już tam nie jeżdze.Niestety wielu mechanikow z okolicy to partacze a największy to Słowik z Rozwadowa . A teraz kogo masz i czy polecasz ? |
|
|
|
|
a teraz to naszczescie mi się tak nie psują te auta ,ale jak cos drobnego padnie to sam naprawiam
|
|
|
|
|
zubrstw to że jest subiektywna nie znaczy że niema nic wspolnego z rzeczywistoscią, jesli cos się dzieje z turbiną to nie zawsze wystarczy zmienić wężyki skasować 170 PLN i powiedzieć że wszystko ok i że usterka usunięta ( choć wcale nie usunięta), nie podlączając auta do kompa nie mierząc poszczególnych wartości itp. itd.
|
|