~~witoo | |
|
|
:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~taaaaa | |
|
|
ja lubie szymka
|
|
|
~~łotr | |
|
|
a ja nie lubie grubego!!!!!!!
|
|
|
~~los drutos | |
|
|
no M. Stadnik spoko gośc !!zastepca jego to drazliwy temat.Świniopas z C brygady to przegięcie !!!!!takiego prościucha to świat nie widział a Włodek też jest spoko
|
|
|
~~Pytek | |
|
|
Fachowcy z Ats k...wa smiechu warte,kupcie sobie koniobijke i w...cie sie z tym ATS popadacie w samozachwyt koniobijcy.Howgh palanty
|
|
|
|
|
|
~Pytek Goscie sie na ciebie obrazą nie bluzgaj ich tak .
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~wsiok ze stalow | |
|
|
CYTAT ja lubie szymka A ja Kocham Symka za wszystko!!! A najbardziej za włażenie w dupe bez wazeliny Grubemu Tak wogóle to największy Fachowiec Świata z niego jest!!! Nikt tak jak on nie umie sie opieprac |
|
|
~~fanatyk | |
|
|
A Mi pasi kierownik Boczek od robotow , wszystko wie , a Symek to temat rzeka , Boczek go jeszcze troche i wygryzie
|
|
|
~~andrzej | |
|
|
keirownik dąbrowski po prostu nie nadaje sie na kierownika
dla mnie to jest po prostu gówniarz ktory doszedl do wladzy i mysli ze wszystko mu wolno nie zna sie na maszynach wogole nic nie umie |
|
|
~~TFUJ KIEROWNIK | |
|
|
CYTAT .. nie nadaje sie na kierownika...mysli ze wszystko mu wolno ... nie zna sie na maszynach wogole nic nie umie Własnie sie nadaje !!! Wszystko mu wolno a znac sie nie musi !!! od znania sie ma innych !!! |
|
|
|
|
|
o ATS jest już temat. Proszę tam kontynuować.
ten wątek potem zamknę i usunę. |
|
|
|
|
CYTAT o ATS jest już temat. Proszę tam kontynuować. ten wątek potem zamknę i usunę. To nie są wątki o ATS tylko o kierownikach zmianowych OM |
|