|
|
|
Tak dla Nadbereżnego! Zwycięzca!
Brawo! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skąd niby wiadomo ?
|
|
|
|
|
Stalowemiasto jak zwykle ściemnia - poczekajcie jak zliczą wszystko to się zdziwicie.
|
|
|
|
|
No i prawidłowo.
|
|
|
|
|
Dziekujmy wszystkim ktorzy zaglosowali na ta marionetke w loczkach, zobaczymy juz za rok jak bedzie stalowa wygladala. Moze Bog da ze pseudo wyksztalcony po studiach wieczorowych sam sie podda.
|
|
|
|
|
Szkoda że Szlęzak musiał zapłacic tak wysoką cenę za swoje chamstwo i arogancką postawę.
:) |
|
|
|
|
nie jestem osobiscie ani za jednym ani za drugim , ale te nieoficjalne wyniki mnie zaskakuja , to jest efekt tego ze okolo 65%glosujacych w naszym miescie to wiek powyzej 60 lat a tu juz kosciol zrobil robote , szkoda miasta ,zle wyglada to juz teraz ale po obecnych wyborach mysle ze za 2 lata bedzie tu katastrofa
|
|
|
|
|
Oto jak pracowali sługuse Szlęzaka. Gdy poszedłem do Naczelnika Wydziału Edukacji i Zdrowia Haliny Wołos, w sprawie edukacji dziecka niepełnosprawnego, ta powiedziała mi że to mój problem a nie jej.
|
|
|
|
|
jeterpeter pisz chłopie jeden raz. Każdy kto tu zagląda umie czytać.
|
|
|
|
|
CYTAT nie jestem osobiscie ani za jednym ani za drugim , ale te nieoficjalne wyniki mnie zaskakuja , to jest efekt tego ze okolo 65%glosujacych w naszym miescie to wiek powyzej 60 lat a tu juz kosciol zrobil robote , szkoda miasta ,zle wyglada to juz teraz ale po obecnych wyborach mysle ze za 2 lata bedzie tu katastrofa Chcesz powiedzieć, że głos wyborcy w wieku powyżej 60 lat jest mniej warty? Wyborca po 60-tce posiada mniejsze prawa obywatelskie/wyborcze? Chcesz powiedzieć, że wyborca po 60-tce nie posiada własnego rozumu, posiada mniejsze wyrobienie polityczne i ma znikome doświadczenie życiowe? Chcesz powiedzieć, że wyborca po 60-tce z definicji podejmuje niewłaściwe decyzje wyborcze? Wedle jakich kryteriów oceniasz "niewłaściwość" ich wyborów? Kto Ci dał prawo do takich sądów? |
|
|
|
|
Moi dziadkowie mają 82lat, są pisowcami z krwi i kości, a głosowali na Szlęzaka. Także nie generalizujcie.
|
|
|
|
|
Poczatek konca Stalowej Woli!!
|
|
|
|
|
CYTAT Poczatek konca Stalowej Woli!! Dokładnie - "powstanie teraz 10 kościołów, pomnik Kaczyńskiego i Smoleński, mlodzi pouciekają z Polski i .... Stalową zaatakują kosmici" Jak czytam niektóre wpisy to rece opadaja. Jeśli chodzi o kościoły to nic nowego nie powstania - wy myslicie ze księza ze Stalowej chca nowego kosciola ?!? To sie bardzo mylicie - kolejny kosciol to mniej ludzi w innym kosciele i mniejszy dochod dla niego. Ksieza tez umieja liczyc i to dobrze. Ja się cieszę ze wygrał Lucek - dosc 12 letniej dyktatury Szreka. Zmiany wszedzie sa potrzebne - bo trzymanie starych, leniwych oszolomow na ich stolkach powoduje zacofanie i pozniej narzekanie. A takich buców bez kultury i poszanowania mieszkańców jak w Stalowej i Tarnobrzegu to nigdzie w Polsce na stanowiskach prezydentów nie było. |
|
|
|
|
Jestem ciekaw co pocznie teraz pseudo redaktorek ze Stalowka.ZGRET (sandaly i skarpety i zolty pedalowóz), jak jego Pan i władca poszedł w obstawke.
O czym teraz bedzie pisal na tym zjeb... portalu, gdzie nawet nie ma dzialu sport - tylko kronika kryminalna tam dominuje. |
|