|
|
|
pojechales a4 wypocin ktore maja sie nijak do tego co pisalem :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT pojechales a4 wypocin ktore maja sie nijak do tego co pisalem :] Twoja powyższa odpowiedź, w jednym zdaniu jest pozbawiona jakichkolwiek argumentów i nie zawiera żadnej informacji, która mogłaby być dla kogokolwiek w czymkolwiek pomocna. Za to bije z niej sarkazm, co świadczy o tym, że jesteś negatywnie nastawiony do innych. |
|
|
|
|
autorka pyta o sesje dziecieca wiec dziecko moze miec kilka dobrych lat nie ma sensu robic wykladow o ukladaniu w rozne pozycje czy zawijaniu w kocyk dzidziusia I nie pyta czy warto tylko gdzie -wiec juz jest zdecydowana tylko szuka odpowiedniej do tego osoby... A wy dalej swoje....
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
CYTAT autorka pyta o sesje dziecieca wiec dziecko moze miec kilka dobrych lat nie ma sensu robic wykladow o ukladaniu w rozne pozycje czy zawijaniu w kocyk dzidziusia I nie pyta czy warto tylko gdzie -wiec juz jest zdecydowana tylko szuka odpowiedniej do tego osoby... A wy dalej swoje.... Dla niektórych każdy pretekst jest dobry, by skrytykować innych. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT autorka pyta o sesje dziecieca wiec dziecko moze miec kilka dobrych lat nie ma sensu robic wykladow o ukladaniu w rozne pozycje czy zawijaniu w kocyk dzidziusia I nie pyta czy warto tylko gdzie -wiec juz jest zdecydowana tylko szuka odpowiedniej do tego osoby... A wy dalej swoje.... Dla niektórych każdy pretekst jest dobry, by skrytykować innych. ... co właśnie osobiście uczyniłaś. |
|
|
|
|
CYTAT Twoja powyższa odpowiedź, w jednym zdaniu jest pozbawiona jakichkolwiek argumentów i nie zawiera żadnej informacji, która mogłaby być dla kogokolwiek w czymkolwiek pomocna. Za to bije z niej sarkazm, co świadczy o tym, że jesteś negatywnie nastawiony do innych. hmm chyba jedak jestes kobieta ;] nie napisalem nic wiecej bo przyswoilas bardzo wybiorczo, niewiele sie pomyle jezeli napisze ze to co mi zarzucasz w 100% nie zgadza sie z tym co pisalem, CYTAT Nie mam nic przeciwko pamiatkom, widzailem swietne fotki ciazowe, czy z malenkimi dziecmi, ale te jlusdniowe, gdzie dziecko widzi plamy i jeszcze nie wie co i czy slyszy sa przegiete i tyle. powinienem sie nad tym bardziej porozplywac? za krotko cos? CYTAT To czy ktoś wrzuci to na FB czy nie, to jego prywatna sprawa i nic Ci do tego. tu sie zgadzamy, jak ktos chce moze wrzucac zdjecia swojego dziecka z kapieli na fotobloga i dawac pedofilom za free materialy przy ktorych beda trzymac sie za k..asy, mnie nic do tego zarzucono mi ze zatrzymalem sie gdzies po wojnie wiec odpisalem w tym samym tonie :-) Dalej same bzdury 100 lat temu masz racje stylizowano dzieci, stylizowano wszystko bo zdjecie to bylo wydarzenie, ale nie stylizowao noworodkow. Pozniej piszesz ze noworodki lataja samolotem, no sluchaj nie bede szukal po regulaminach linii lotniczych, ale moge zalozyc sie ze zadna linia komercyjna nie wpusci na poklad noworodka, po co zeby mu sie pluca przy starcie cofnely? no ludzie i na co mialem odpisywac? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Twoja powyższa odpowiedź, w jednym zdaniu jest pozbawiona jakichkolwiek argumentów i nie zawiera żadnej informacji, która mogłaby być dla kogokolwiek w czymkolwiek pomocna. Za to bije z niej sarkazm, co świadczy o tym, że jesteś negatywnie nastawiony do innych. hmm chyba jedak jestes kobieta ;] nie napisalem nic wiecej bo przyswoilas bardzo wybiorczo, niewiele sie pomyle jezeli napisze ze to co mi zarzucasz w 100% nie zgadza sie z tym co pisalem, CYTAT Nie mam nic przeciwko pamiatkom, widzailem swietne fotki ciazowe, czy z malenkimi dziecmi, ale te jlusdniowe, gdzie dziecko widzi plamy i jeszcze nie wie co i czy slyszy sa przegiete i tyle. powinienem sie nad tym bardziej porozplywac? za krotko cos? CYTAT To czy ktoś wrzuci to na FB czy nie, to jego prywatna sprawa i nic Ci do tego. tu sie zgadzamy, jak ktos chce moze wrzucac zdjecia swojego dziecka z kapieli na fotobloga i dawac pedofilom za free materialy przy ktorych beda trzymac sie za k..asy, mnie nic do tego zarzucono mi ze zatrzymalem sie gdzies po wojnie wiec odpisalem w tym samym tonie :-) Dalej same bzdury 100 lat temu masz racje stylizowano dzieci, stylizowano wszystko bo zdjecie to bylo wydarzenie, ale nie stylizowao noworodkow. Pozniej piszesz ze noworodki lataja samolotem, no sluchaj nie bede szukal po regulaminach linii lotniczych, ale moge zalozyc sie ze zadna linia komercyjna nie wpusci na poklad noworodka, po co zeby mu sie pluca przy starcie cofnely? no ludzie i na co mialem odpisywac? Kolego, widać że jesteś znawcą w każdym temacie. Szkoda, że tylko w 10%. Poniżej stylizowane zdjęcia noworodków sprzed 100 lat: https://www.googl(...)60%3B680 https://www.googl(...)40%3B360 Latam na rożne kontynenty kilka razy w roku i zdarza mi się widzieć NOWORODKI w samolocie (czyli kilkutygodniowe dzieci). Wszystkie przeżyły. Zagrożeniem jest infekcja (drogi oddechowe) ze względu na klimatyzację, o której wszyscy wiemy, że pełna jest bakterii. Ale skończmy już, bo temat poszedł nie w tą stronę co trzeba. Wszystko z umiarem - oto jest recepta na normalność. W kwestii obrażania innych ("zlamasa rodzica", "trzeba miec zdrowo ze lbem" itp.) zamiast suchych argumentów - też rób wszystko z umiarem. Wrzucanie całego życia na fb - jestem na nie. Fb to śmietnik. Sesje dziecięce dla mądrych rodziców - jestem na tak. |
|
|
|
|
hehe, Ty wiesz wszystko a nadal nie widzisz co napisalem :-) moze pogrubie
CYTAT Nie mam nic przeciwko pamiatkom, widzailem swietne fotki ciazowe, czy z malenkimi dziecmi, ale te jlusdniowe, gdzie dziecko widzi plamy i jeszcze nie wie co i czy slyszy sa przegiete i tyle. na tych zdjeciach to sa dzieciaki ktore juz siedza, z takimi to se mozna robic co sie chce. jezeli chodzi o samolot to tak po polowie racji, podzwonilem na infolinie lotu i regulamin nie zabrania podrozy noworodkom +8 dni, jednak aby dzieciak taki podrozowal jest sporo wymogow do splenienia, od zezwolenia od lekarza(i nie chodzi tu o klime) po odpowiednie wymiary by zapiac sie w dzieciece szelki, w praktyce kobieta powiedziala ze do 2-3 miesiaca to raczej niewielu pasazerow ale juz skonczmy temat bo calkiem odbieglismy, mnie diagnozowac nie musisz wiadomo ze ze mnie jest kawal ch..ja. Ty jestes piekniejsza, madrzejsza, skromniejsza, wiecej widzialas i wygralas ;] pozdro iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|