|
|
|
Czy ktoś orientuje się czy istnieje taka możliwość, że odstawia się auto uczniom szkoły mechanicznej, a oni w ramach praktyk naprawiają je, wydaje mi się że powinno coś takiego za niewielką opłatą + koszty części.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naprzeciwko inkubatora robia takie cos ale bynajmniej nie po niewielkiej opłacie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
To za darmo robią czy za większą opłatą ?
|
|
|
|
|
Robili mi tam parę lat temu poldka trucka i liczyli jak warsztat
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Damian1989r Ja Ci kolego za darmo naprawie to auto. Na części dam rabat 35%. Będzie Pan zadowolony
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku, chcesz się ponabijać, OK. Ale gdyby dali 50 zł taniej przykładowo na wymianie sprzęgła niż w warsztacie i tak nie mieliby straty. Ale skoro biorą tyle co w warsztacie, to wiadomo że wolę warsztat.
|
|
|
|
|
50zł to żadna różnica, wolę zapłacić te 50zł więcej mechanikowi, którego znam i wiem, że to zrobi dobrze...
|
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek Nie na temat
|
|