~~młody81 | |
|
|
CO MYŚLICIE O BRYGADZISTACH W RIALU?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~spokoloko | |
|
|
Są głupi bez wyjątków że tam jeszcze pracują
|
|
|
~~figolo | |
|
|
mają mniejszy iloraz inteligencji od swoich kierowników,bez wyjątku i na każdym wydziale- to jest całe sedno polityki działania tej firmy. Dodam że ci na samej górze i tak już mają ten wskażnik bardzo niski
|
|
|
~~marszczyfred | |
|
|
heh jak to napisać - kierowników macie nie za mądrych a brygadzistga musi być głupszy od kierownika tak że o czym tu pisać, pewnie są niepiśmienni i nawet tego nie przeczytają
PS pozdro ATS |
|
|
~~optymista | |
|
|
do każdego w tej firmie można by było mić jakiś zażut, bo ten tamto bo ten to to, ale brygadziści jakto brygadziści, mają swoje zadania i niestety muszą je wykonywać, tylko niektórzy za mało obowiązków, bo cos nie tak to im sie obrywa,po za tym nic do nich nie mam i naduzywają tego ze są brygadzistami i nic nie robią , jedyną osobą która można coś powiedzić że z nią coś nie tak to powinni pracownicy z obróbki mechanicznej sie domyślić, o tej osobie można by było cos wiecej powiedzieć. O która lubi zwalniać i przyjmować pracowników i miec nad nimi wyższość ale kto mu takie dał prawa to tego nie wiem. no ale człowiek jak człowiek lubi żadzić, a daj mu Boże..Troche sie pokomplikowało teraz przez ten kryzys no ale nie mamy na to wpływu. ja uważam że niektórzy brygadziści są naprawe w pożądku ale jak na innych brygadach nie wiem....
|
|
|
~~Luzak | |
|
|
Na pewno wporzo brygadier na odlewni to poczciwy Marian.Nikomu ,,w drogę nie wchodzi"żyje w zgodzie z pracownikami.Kręci sobie ,,blanty"(gilzy) i ok.Swoje już przepracował i często boli go flak...Szkoda chłopa.Ale morze mu przejdzie...
|
|
|
~~frania | |
|
|
a ja kocham łysego, ma fajny tyłeczek
|
|
|
~~huciok | |
|
|
Piątek!!! co??!! ty k...o!!!
najwiekszy frajer i dupoliz ze wszystkich w rialu, a tak streszcając to kawał ch...a reszta dziada |
|
|
~~demo | |
|
|
O piuntku mozna duzo pisac, duzo mowic, ale trzeba z nim popracowac pół godziny i zadać wtedy sobie pytanie: kto jest szefem takiego debila?
|
|
|
~~Pietrzyk | |
|
|
piuntek to zwykły wieśniak spod gorzyc, który przyjeżdza do miasta i wydaje mu się że jest niewiadomo kim a tak naprawde jest zwykłą gnidą i gó...em.
do gnoju ty chamie od pługa oderwany |
|
|
~~zaq | |
|
|
Po pierwsze to prostactwo i tchórzostwo ze strony osoby piszącej podawać tu dane konkretnych ludzi, wyzywać ich pozostając jednocześnie anonimowym. Tak się bawią dzieci w podstawówce, od dorosłego człowieka można oczekiwać trochę odwagi cywilnej i dojżałości.
Po drugie mam nadzieję że slyszeliście o tej sprawie sadowej za oczernianie pewnej osoby na tym portalu? A jednak nie jesteście całkiem anonimowi... |
|
|
~~ŚRODA magadlena | |
|
|
gościu, sam jesteś prostakiem. co ty myślisz że mam czas żeby go tracić na to żeby jakiemuś frajerowi powiedzieć co o nim sądze. podam ci przykład odnośnie piuntka.
kiedyś tam pracowałem i chciałem iść na pogrzeb kolegi, piuntek mimo że mógł mnie puścić na 2-3 godziny, nie zrobił tego, twierdził że niby nie ma osoby co by robiła moją prace. tylko że niekiedy zdarzało się że na hali brakowało dwóch osób a nie jednej i wtedy dał sobie jakoś rade. no ale to byli jego koledzy z wrzaw i innych piździwólek spod gorzyc. ogólnie to zero szacunku dla takich zer. szkoda czasu żeby mu to powiedzieć prosto w oczy, a tu gościu nie bądź taki honorowy |
|
|
~~zaq | |
|
|
Ale właśnie zachowujesz się jak to dziecko. Mnie to nie obchodzi jak tam jest między wami. Mam to w nosie. Jak masz jakieś ale to załatwiasz to z jego przełożonym, a jak łamią prawo to w sądzie. Takie zachowanie jest prostackie i staje się nagminne na tym portalu. My nie jesteśmy od słuchania jednostronnych zarzutów na naszych byćmoże sąsiadów, znajomych (mimo iż tej osoby nie znam, ale to nie ważne, bo są tu tacy którzy znają), ani tym bardziej od dochodzenia czy to prawda i jakie argumenty ma druga osoba. To tak jakbyś znalazł gówniarza który pisze na murze Janek Kowalski z mieszkania nr 5 jest głupi, a jak go złapiesz to on się usprawiedliwia że Janek napisał że on jest palanetem na jego bloku. Jakie to ma znaczenie? Obrażanie kogoś pulicznie jest karygodne i ten drugi też nie ma prawa tego robić - automatycznie zniża się do poziomu i popełnia takie samo przestępstwo jak ten pierwszy i kropka. Ktoś Cię obrazi, to podajesz go do sądu.
Tak samo w internecie, a jesli mi nie wierzeysz że jest to karygodne i prostacjkie, to przekona Cię sąd, bo po IP dojda do Twojego dostawcy internetu, a po logach serwera dostawcy do Ciebie. Ludzi łapią nawet jak piszą coś w kafejkach i wtedy prokurator i sędzia Ci powiedzą że ich nie obchodzi to że Ci ktoś kiedyś wolnego nie dał bo sprawa jest o obrazenie publiczne osoby. I koniec. Sam kilka razy byłem w konflikcie z kimś. Tamta osoba miała swoje argumenty a ja miałem swoje i zdaję sobie sprawę jakbym czytał o sobie w internecie że jestem wieśniak, czy ham to by mi to spędzało sen z powiek i naprawdę męczyło. Takich rzeczy nie można robić i koniec. Admin powinien wymoderować imiona/nazwska i tyle. To ne jest miejsce na załatwianie takich spraw. od tego są przełożeni w firmie i sądy pracy. |
|
|
~~do wyżej | |
|
|
niewiem co palisz ale zmień dilera
|
|
|
~~xxxgoferxxx | |
|
|
Wszyscy brygadziści są ok mają dużo większe pojęcie o tej robocie niż by się komuś wydawało . Jestem pewny że bez nich ta firma nie wyprodukowała by żadnego dobrego koła . Koledzy wyżej piszą bzdury ,pewnie musieli dostać w kość ,a jak dostali to na pewno są nierobami bo uczciwego nikt się nie czepia. Pozdro Jacek B. Grzesiek F. Marian F. Grzesiek C. Mariusz L. Marcin G. Witek G.
|
|
|
~~romek | |
|
|
Bo to jest tak że ci brygadziści, kierownicy zmianowi, asystenci i główni kierownicy pracowali normalnie jak fizole i jak dostali już stołek że mogą się opierdalać i trochę władzy mają to większość ją wykorzystuje wobec zwykłych pracowników gdzie co z niektórymi zawsze rozmawiali a nawet na wódkę się chodziło a teraz wielkie pany się porobiły co oni za władzę nie mają.
Przykład robiłem z kolesiem był zwykłym pracownikiem tak jak ja. I można było z nim pogadać o wszystkim i zachowywał się jak zwykły pracownik czyli jak można było posiedzieć to siedzieliśmy bo się linia zrąbała (czasami z naszej winy )itp. A teraz gdy on jest brygadzistą zmienił się o 360 stopni. Chodzi cały czas do kierownika i podpierdala, pracować mu się za bardzo nie chce (tylko jak już musi). A był koleś w porządku. Albo inny był zwykłym kierownikiem ale fajny kolo zawsze się przywitał, zagadał , pośmiał z zwykłymi pracownikami a teraz to nawet nie chce mu się ręki wyciągnąć żeby się przywitać. Tak to jest jak ktoś się do władzy dorwie to już myśli że jest wielkim kierownikiem. Oczywiście nie każdy znam też fajnych kierowników. Pracownik ATS |
|
|
~~fix | |
|
|
W kontroli i na utrzymaniu ruchu są normalni kierownicy i brygadziści, nic do gości nie mam, zawsze ręke podadzą...
|
|
|
~~kac | |
|
|
Forum ma to do siebie, że można na nim powiedzieć co się myśli bez przykrych konsekwęcji, np.utraty pracy. To co jest tutaj wypisywane o niektórych pracownikach to przecież nie jest wyssane z palca tylko prawda. Nazwanie kogoś debilem, chamem czy nierobem ma swoje uzasadnienie, znamy przecież jacy oni są. Może właśnie dzięki temu forum przemyślą sobie co tak naprawdę robią i może się zmienią na lepsze- nigdy nie jest na to za późno. Właścicel tej firmy na samym początku popełnił duży błąd, że postawił na tanich kierowników i brygadzistów co w efekcie skutkuje tak wielkim niezadowoleniem, bo nie radzą sobie z pogodzeniem obowiązków i bycie jednocześnie ludźmi rozumiejącymi innych.
|
|
|
~~aaaaa | |
|
|
pytaj sie ludzi w pracy a nie tutaj
|
|
|
~~hans klos | |
|
|
Ja do Lecha nic nie mam, ludzie mu zazdroszczą tak samo jak kierownikowi. Nic sobie z tego Lechu nie rób, sam wiesz jaki jesteś i co umiesz, a ta banda to nieudaczniki.
|
|
|
~~pieprzyk | |
|
|
ci co tak bronią wszelkich piuntków i innych dni tygodnia są albo:
1 jednymi z nich, czyli tacy jak oni, zero szacunku dla takich ludzi, chodzi mi o ich zachownie 2 dupolizy i dupowłazy tych frajerów, którzy patrzą gdzie tu kogo podp...olić byle tylko wazelina była 3 rodzina, znajomi, którzy próbują mydlić nam oczy 4 debile którzy nie mają pojęcia o tym co piszą, bądź też takie traktowanie im nie przeszkadza, przecież można też być zwykłym Janem i dawać się poniewierać |
|
|
~~kontrola01-03 | |
|
|
CYTAT ci co tak bronią wszelkich piuntków i innych dni tygodnia są albo: 1 jednymi z nich, czyli tacy jak oni, zero szacunku dla takich ludzi, chodzi mi o ich zachownie 2 dupolizy i dupowłazy tych frajerów, którzy patrzą gdzie tu kogo podp...olić byle tylko wazelina była 3 rodzina, znajomi, którzy próbują mydlić nam oczy 4 debile którzy nie mają pojęcia o tym co piszą, bądź też takie traktowanie im nie przeszkadza, przecież można też być zwykłym Janem i dawać się poniewierać A ja z P.Piątkiem pracowałem kiedy niektórzy z Was nie wiedzieli w ogóle jak wygląda felga...Nie powiem,ma ciężki charakter ale jakoś się nie pozabijaliśmy.Sztuką jest pokazać na co Cię stać.Pozdrowienia dla Leszka i p.Pietrzyka. |
|
|