|
|
|
ee nie pierwsza wredna suka tego forum chce zostac :] emblemat wstawilem od opera, pod ie dalej nie chce :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
najprawdopodobniej jest zły format pliku - jakiś dziwny zapis ... zapisz jako inny format - powinno pomóc. Zawsze mozesz wyslac na stalowe @ stalowemiasto.pl - przeanalizujemy
|
|
|
|
|
No brawo Invx tyle czasu i nie możecie naprawić „edycji postu” czy zrobiliście to celowo jak i celowo wprowadzacie logowanie lecz po co??? Żeby potencjalny reklamodawca zobaczył ilu tu użytkowników zagląda czy może jak tu u was grzmi na forum?
|
|
|
|
|
Invx Twój brak odpowiedzi jak i bierność na apel iż nie działa „edycja postu” jest jednoznaczną odpowiedzią dla internautów co i jak no może poza Reikerem lecz reszta zrozumiała aluzje.
pozdrawiam |
|
|
|
|
to chyba jakiś żart ? 3 strony w temacie KOMPLETNIE NIE NA TEMAT. To że 3 mieliśmy awarię i nie było 3 dni moderatoró nie oznacza, że można śmietnik robić .
Oczywiście wszytsko poszło w kosz. edycja postów już działa. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
....szkoda...było tak fajnie..... Edzio mi posłodził i lol..... jejku ...jejku.... oooo i edycja postów faktycznie już działa
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
No jak miło się zrobiło widząc iż porządek powrócił i edycja działa. Invx mam sugestie abyś usunął jeszcze posty Reikera bo nie wnoszą kompletnie nic w tym temacie
pozdrawiam |
|
|
|
|
invx - Dlaczego!
Pomimo mojej prosby o zamkniecie mi konta na tym Forum. Moja prośba została totalnie zlekceważona. Czy możesz mi to wyjaśnić Mam prawo żądać wyjaśnienia decyzji,chyba że są objęte tajemnicą państwową. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Reiker napisz na PW a założe się że twoja prośba zostanie rozpatrzona.......zresztą nie korzystaj ze swojego konta skoro nie chcesz.... .... no ale jak zwykle prowokacja musi być...?
|
|
|
|
anulka przykro mi ale to nie prowokacja Reiker odchodzi...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
....hmmm zapewne wróci w jeszcze lepszym wcieleniu albo
Reiker-reinkarnacja " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Moja prośba jest nietypowa, ale poważna.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
no offence ale ty dziecko jestes ? przeciez masz swoje lata ;] nie chcesz sie logowac to sie nie loguj tak jak na poprzednie konto, a nie skuczysz o zablokowanie ;] chyba ze liczysz az prawdziwy oryginalny napisze np. nie odchodz mlody padawanie mam ci jescze tyle do przekazania albo cos w ten desen ;]
|
|
|
|
CYTAT anulka przykro mi ale to nie prowokacja Reiker odchodzi... To zbyt piękne żeby było prawdziwe . Zniknie ten nick, ale pojawi się inny pod tym samym trollem . |
|
|
|
|
Cześć chcialem sie zapytac jak mozna umiescic zdjecia np przy swoim poscie?bo niewiem
|
|
|
|
|
[.IMG]http://img100.imageshack.us/img100/4453/c23e59f5ab.jpg[/IMG]
wywal kropke przed img chyba ze chodzi ci o emblemat to moje konto -> moj profil -> ustawienia iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ekhm... wracając do tematu to Portal mi się podoba.
|
|
|
|
|
przypominam temat wątku:
"Opinie o portalu _ Stalowe miasto., Można zostawić opinię o portalu stalowemiasto" o czacie w temacie czat, a luzne dyskusje w dziale "off topic" |
|
|
|
|
chciałabym wiedzieć czemu jak u kogoś pod postem naciskam "profil" to wyskakuje mi że podany adres nie istnieje??? aha i gdzie kierować takie pytania tu czy w innym dziale??
|
|
|
|
najlepiej na PW
nie działa ta funkcja jak narazie. |
|
|
|
|
Dziękuję za szybką reakcję..... i to mi się właśnie teraz podoba - zadaję pytanie i na odpowiedź czekam niecałe 10minut.
Tak trzymać dalej " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Nie wiem czy tylko ja mam problem z umieszczaniem userbarów, czy inni też to mają (bo niektórzy, choć nieliczni, mają umieszczone). Próbuję wkleić kod do takowego (oczywiście poprzedzając przez [.img] i kończąc przez [/img]) i ni ch*ja, jedyne co widać to treść linka.
Generowanie userbara w zakładce grafika w ustawieniach konta to oczywiście porażka. Na dwóch innych portalach bez problemu w podpisie umieściłem link i userbar jest widoczny, a tutaj niczego nie ma . |
|
|
|
|
trzeba użyć HTML'a
< img src=adres_obrazka /> bez cudzysłowów |
|
|
|
|
Wyznaczyłam godzinę mojego odejścia,i to pomimo usilnych starań oraz odwołań,nie udało mi się jednakże uzyskać zamiezonego efektu(celu).Po głębokim namyśle doszedłem do optymistycznego wniosku.Zostaje na tym Forum bo się od niego uzależniłam
Nie wydaje mi się,żeby to mogło wpłynąć w znaczący sposób na promocję tego Forum,ale kto wie. invx- thanks. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT trzeba użyć HTML\'a < img src=adres_obrazka /> bez cudzysłowów No to było pisać gdzieś wcześniej, że bez cudzysłowiu. Gdzie indziej szło z htmla, ale w trochę innej formię (był jeszcze kod przed ciągiem, który podałeś) i tutaj też tak kombinowałem . CYTAT Wyznaczyłam godzinę mojego odejścia,i to pomimo usilnych starań oraz odwołań,nie udało mi się jednakże uzyskać zamiezonego efektu(celu).Po głębokim namyśle doszedłem do optymistycznego wniosku.Zostaje na tym Forum bo się od niego uzależniłamcool Nie wydaje mi się,żeby to mogło wpłynąć w znaczący sposób na promocję tego Forum,ale kto wie. invx- thanks.good A jakiż to był ten cel? Chciałeś wzbudzić ogólnoforumowy żal z powodu twojej nieobecności? Myślałeś, że ktoś łezkę po tobie uroni ? Naiwny jesteś jeśli myślałeś, że ktoś będzie tu wołał "Reikerze wróć" . A twój powrót przewidywany (co do którego byłem pewien w stu procentach) na pewno nie wpłynie pozytywnie na promocję portalu. Powtarzam naiwny jak dziecko jesteś, a do tego masz zbyt duże mniemanie o sobie . |
|