|
|
|
Proszę o info gdzie i kto zajmuje się usuwaniem DPF z aut (oczywiście mówimy o poprawnym usunięciu a nie tylko prowizorce )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U tabora plus programowanie u niego
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
tabor usuwa ale z KIA nie da rady może jeszcze ktoś???
|
|
|
|
|
A orientuje się ktoś jak jest z yarisami D4D i wycinką filtra?
:) |
|
|
|
|
a jak u szwedo lub na loku ???
|
|
|
|
|
podepne sie do tematu,
Ja dopiero chce sobie na wiosne zrobic, ale chcialem sie zapytac ile to kosztuje mniej wiecej? Silnik 1,9 CDTI 150 KM. |
|
|
|
|
w stalowej nikt, w nienadowce benek. w stw 2 podejscia dwa spalone kompy 2.2cdi 150km. nie polecam
|
|
|
|
|
CYTAT podepne sie do tematu, Ja dopiero chce sobie na wiosne zrobic, ale chcialem sie zapytac ile to kosztuje mniej wiecej? Silnik 1,9 CDTI 150 KM. 850pln i przy okazji wyżucili egr ze sterownika . |
|
|
|
|
CYTAT 850pln i przy okazji wyżucili egr ze sterownika . A klimatyzacji Ci nie wyRZucili ? Może za 2 tys. by ją wywalili Pochwalił byś się ile kosztuje doprowadzenie nowoczesnego samochodu do wersji furmanki |
|
|
|
|
http://www.dpf-serwis.pl/
|
|
|
|
|
Może najpierw napisz jakie masz auto, to coś podpowiem..
|
|
|
|
|
Usuwał ktoś może DPF w Auto Klinika w Stalowej Woli . Jakieś opinie ?. Gdzie najlepiej usunąć DPF ?. wiem ze w lezajsku jest dpf serwis był kos ?. samochod volvo v50 2008 r.
|
|
|
|
|
Tak , ja byłem w Leżajsku. Jestem zadowolony. Nawet byłem z takim samym autem jak piszesz.
|
|
|
|
|
Kolego ja wczoraj wrocilem z firmy DPF serwis Pana Adama z Lezajska.
Jestem mega zadowolony. Bardzo profesionalne podejscie. Miałem problem z brakiem mocy. Wyprogramowali mi ze sterownika dpf, egr i przepustnice, wszystkie bolaczki mojego modelu. Po tych zabiegach auto wrocilo do stanu seryjnego, zdecydowalem sie jeszcze na chiptuning i niezaluje. Cena byla o polowe mniejsza niz w Stalowej Woli. tutaj wykres efektów: |
|