|
|
|
Witam wszystkich.
Poszukuje dobrego dentysty w miare niedrogiego. Znajoma polecila mi Pana Kicinskiego. Moze ktos korzystal z jego usug ? Jak cenowo przedstawia sie leczenie kanalowe oraz zwykle leczenie. Moze jakies opinie ja jego temat? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Całokształ rewelacyjny,naprawdę godny polecenia, natomiast cenowo to górna półka. No ale cóż jaka jakość taka cena Ja osobiście polecam.
|
|
|
|
|
Gorna polka tzn ile?
A slyszal ktos o Tadeusz Adamiak z Ulanowa ? Rowniez slyszalam ze super robi Ale tez super kasuje.Niestety nie wiem dokladnie ile |
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja chodziłam do dr Kicińskiego.
Cenowo: za jedno kanałowe leczenie (3 kanały + wypełnienie), jedno wypełnienie, które było bardzo trudne, bo niewiele już z zęba zostało (poprawka po poprzedniej dentystce), czyszczenie z fluoryzacją wyszło mi jakieś 600 zł. Jakościowo: póki co wszystko cacy, chodziłam gdzieś w czerwcu i lipcu. To co mi się bardzo spodobało, to to, że przestałam się kompletnie bać dentysty. Dotąd przy wejściu do gabinetu ogarniała mnie panika, dłonie całe mokre i byłam roztelepana. A u pana Kicińskiego potrafiłam nawet lekko przysnąć na fotelu ;) Widać, że ceni komfort pacjenta. Ja polecam qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
Ja bardzo polecam zaczynam leczenie u dr i jestem bardzo zadowolona.
Dr bardzo dokładny, nie spieszy się 1 godz dla pacjenta przeznaczona , wszystko tłumaczy bardzo dobry nowy sprzęt .... Cenowo tak jak wszędzie w Stalowej 100 zł za wypełnienie... Czyszczenie kamienia z fluoryzacja 180 zl |
|
|
|
|
Ja bardzo polecam zaczynam leczenie u dr i jestem bardzo zadowolona.
Dr bardzo dokładny, nie spieszy się 1 godz dla pacjenta przeznaczona , wszystko tłumaczy bardzo dobry nowy sprzęt .... Cenowo tak jak wszędzie w Stalowej 100 zł za wypełnienie... Czyszczenie kamienia z fluoryzacja 180 zl |
|