|
|
|
Gdzie w Stalowej (lub okolicy) robią takie koszyki prezentowe z różnymi produktami? Byłabym wdzięczna gdyby ktoś napisał mi jak to wygląda cenowo Wiem, że w Tesco jest tak, że można sobie wybrać swoje produkty i oni to zapakują, ale jestem ciekawa czy gdzieś jeszcze jest taka możliwość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obstawiam, że w każdej kwiaciarni zrobią kosz prezentowy/delikatesowy z przyniesionych produktów. Wtedy cena za sam kosz + przybranie.
Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
|
|
ja robiłam takie kosze w AGR system była możliwość taka że sama kupilam rzeczy a oni to zapakowali a cenowo to nie pamietam ile. ale mozna zadzwonic i się zapytać.
|
|
|
|
|
W Stalowej jest nawet masa rękodzielniczek które chętnie by zapakowały i ozdobiły i to na pewno taniej.
|
|
|
|
|
tylko Alf-Red,dawne delikatesy Maldom.
|
|
|
|
|
Chyba sklep z kawa na centrum 4 robili takie kosze kiedyś
|
|
|
|
|
w Justynie na Poniatowskiego tez swego czasu robili taki kosze. a cena zalezy przedewszystkim od tego co włożysz do tego kosza
|
|
|
|
|
takie kosze widzialem w tesco. Kiedys robili mi tez a swiecie alkoholi w arce ale juz tego chyba nie ma, cos takiego jest w C4 - mozesz pytac.
|
|
|
|
|
w tesco, mozesz sama sobie wybrac produkty i w punkcie obslugi klienta poprosic o zapakowanie w kosz, ale maja tez gotowe kosze z tego co widzialam
|
|