Posty: 711
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Chyba ci się dziewczyno lokale pomyliły... W tym Kebabie świeżo ścięte mięso odkładają do bemara (tak się profesjonalnie nazywa ten "kubel") żeby było ciepłe całe czas i schodzi na bierząco. Ale nie ma to jak hejtować konkurencję prawda??? Swiezo sciete mieso powinno wyladowac w kebabie a nie w bemarze. Zeby bylo cieple haha no tak bemar podgrzewa mieso, ale po co je wczesniej scinac jak sie wysusza i traci swoje walory smakowe w tym kuble. Bemar jest dobry dla jadlodajni takich jak kaprys a nie dla kebaba gdzie mieso w nim znajdujace sie powinno byc scinane przy kliencie i to nie jakims gownianym elektrycznym scyzorykiem, ale dlugim nozem recznie !!!! Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|