|
|
|
Jaki samochód do 15 tys ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fiat Panda
|
|
|
|
|
Serio? Kupiłbyś fiata pande, skoro w tej kwocie można mieć markę renault albo citroen?
|
|
|
|
|
Renault czy citroen to chyba to samo co fiat to i to zaczyna sie na F a fiata panda będziesz miał w dobrym stanie za tą kasę i młodziaka
PS.i znajdziesz z homologacją na ciężarowe . Osobiście wolę bmw |
|
|
|
|
Jasne, młodziaka. Pokaż mi tego młodziaka pande za 15 tys
|
|
|
|
|
Fiat doblo, zalezy czy chcesz miec osobowke-ciezarowke czy faktycznie ciezarowke.
Nie wiem czy jeszze peugeot'ow nie robią ciezarowych 307, 206/207 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
C-Max najlepiej z benzynką np 1.8 Świetnie jeździ, nie jest przesadnie duży, łatwo wymontować tylny rząd siedzeń, a wtedy się robi mała ciężarówka... 8 latka powinieneś trafić spokojnie.
|
|
|
|
|
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTmg8QBcu6ZU_3ap_4Myvs0eCVB0I6oxv5StIZa2xqMExzVxMdBQ
http://img05(...)956998_4 Porównaj te dwa zdjęcia i zastanów się jeszcze raz, czy sam kupiłbyś fiata pandę |
|
|
|
|
Porównaj te dwa zdjęcia i zastanów się jeszcze raz, czy sam kupiłbyś fiata pandę irkuck- wyciągnięcie siedzeń nie zrobi ciężarówki z osobówki. Jeśli producent nie nadał mu homologacji ciężarówki to auto nigdy nie stanie się ciężarówką. Nie zależy mi na 1 rzędzie siedzeń. Dla mnie wystarczy żeby w dowodzie była homologacja na ciężarowe. |
|
|
|
|
http://otomoto.pl/renault-clio-van-1-5dci-odpis-vat-1-klima-C35241436.html
http://allegro.pl/dacia-logan-1-5-dci-2008-rok-i5009879835.html http://allegro.pl/peugeot-207-fv-23-van-i5044515822.html W tej cenie jest całe mnóstwo aut z homologacją, ale to wszystko zależy co Ty oczekujesz od auta. Generalnie jeżeli obstawiasz na dzień dobry cytrynę to czemu akurat jej nie poszukasz tylko pytasz o inne?? Jeżeli miał by wozić jakieś drobne szpargały to ja jednak tak jak koledzy piszą wziął bym pande jeżeli coś więcej to dacie. |
|
|
|
|
O widziz stecyk, bo sprawa jest tego typu, że jeździłam fiatem już tyle lat, że mam dość. Pora odciąć pempowinę. Panda i wklejona przez Ciebie dacia są po prostu brzydkie i kanciaste (jestem babą). Szukam, a właściwie szukałam czegoś pokroju cytryny bo ten model podoba mi się wizualnie, a kupiłam już clio takie co wkleiłeś bo C4 z homo było jak na lekarstwo
|
|
|
|
|
clio będzie służyć a tak z ciekawości spytam, jaki silnik??
|
|
|
|
|
CYTAT O widziz stecyk, bo sprawa jest tego typu, że jeździłam fiatem już tyle lat, że mam dość. Pora odciąć pempowinę. Panda i wklejona przez Ciebie dacia są po prostu brzydkie i kanciaste (jestem babą). Szukam, a właściwie szukałam czegoś pokroju cytryny bo ten model podoba mi się wizualnie, a kupiłam już clio takie co wkleiłeś bo C4 z homo było jak na lekarstwo Alphabet auto to nie sukienka że ma wyglądać szczególnie jak służy do codziennej jazdy(pracy)a poważnie jeśli Van to polecałbym Volkswagen Caddy lub Fiat Doblo a z mniejszych Citroen C3.
|
|
|
|
|
CYTAT Alphabet auto to nie sukienka że ma wyglądać szczególnie jak służy do codziennej jazdy(pracy)a poważnie jeśli Van to polecałbym Volkswagen Caddy lub Fiat Doblo a z mniejszych Citroen C3. A co ma robić ? Straszyć ? Za 15 tys. to polecam Lagune II z dość kapryśnym 1.9 dci, wszak to już klasa D STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
CYTAT O widziz stecyk, bo sprawa jest tego typu, że jeździłam fiatem już tyle lat, że mam dość. Pora odciąć pempowinę. Panda i wklejona przez Ciebie dacia są po prostu brzydkie i kanciaste (jestem babą). Szukam, a właściwie szukałam czegoś pokroju cytryny bo ten model podoba mi się wizualnie, a kupiłam już clio takie co wkleiłeś bo C4 z homo było jak na lekarstwo CYTAT Alphabet auto to nie sukienka że ma wyglądać szczególnie jak służy do codziennej jazdy(pracy)a poważnie jeśli Van to polecałbym Volkswagen Caddy lub Fiat Doblo a z mniejszych Citroen C3. A dlaczego auta nie mogę traktować jak sukienki? Mam jeżdzić samochodem, który mi się nie podoba, ale jeździ? (mp. taka panda?). Eeee teraz to mnie zabiłeś. @Stecyk- diesel 1,5 @ Syrena- sama se jeździj ponad 10 letnim trupem |
|
|
|
|
alphabet uwierz, wersja initiale paris w lagunie 2 będzie milion razy bardziej komfortowa niż to 4 letnie clio co do ich silników to pierwsze wersje miały problem z turbinami ale w późniejszych latach zostały poprawione. Jak wprowadzili l2 ph1 na rynek to wszystkie samozwańcze Cześki z garażów nie potrafili nic przy elektryce dłubnąć i stąd taka słaba opinia o tych autach, ale dzięki temu można kupić taniej i w lepszej wersji niż viejskiwagen w tedei Silniki benzynowe w L2PH1 i PH2 to już elegancja
|
|
|
|
|
CYTAT alphabet uwierz, wersja initiale paris w lagunie 2 będzie milion razy bardziej komfortowa niż to 4 letnie clio co do ich silników to pierwsze wersje miały problem z turbinami ale w późniejszych latach zostały poprawione. Jak wprowadzili l2 ph1 na rynek to wszystkie samozwańcze Cześki z garażów nie potrafili nic przy elektryce dłubnąć i stąd taka słaba opinia o tych autach, ale dzięki temu można kupić taniej i w lepszej wersji niż viejskiwagen w tedei Silniki benzynowe w L2PH1 i PH2 to już elegancja A ja wolę swoje dokładnie 4 letnie CLIO! |
|
|
|
|
Stecyk - dobrze powiedziane
Co do tych 1.9dci w lagunach to kosztowna jest tam jeszcze dwumasa, bywają problemy z panewkami głównymi. P.S. Jeśli panda, to tylko 4x4 STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
To se jeździj syrena trupem. Nie bronie.
|
|
|
|
|
Sam posiadam L2PH1 i jestem z niej bardzo zadowolony no i w sumie śmieszą mnie te wszystkie mity związane z tym autem he w prawdzie nie mam dci tylko 2.0t ale dwumas w tej wersji jest
Zresztą jak się zle trafi to czy VW, opel, merc, bmw itd. się posypie, wtedy tylko będzie różnica kosztów. Jak dla mnie 4x4 jest zacna |
|
|
|
|
Owszem, ta panda jest piękna. Bo nie jest kanciasta, ale ceny niestety na dzień dzisiejsz poza moim zasięgiem. Do 20 tys max bym za to dała.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Alphabet auto to nie sukienka że ma wyglądać szczególnie jak służy do codziennej jazdy(pracy)a poważnie jeśli Van to polecałbym Volkswagen Caddy lub Fiat Doblo a z mniejszych Citroen C3. A co ma robić ? Straszyć ? Za 15 tys. to polecam Lagune II z dość kapryśnym 1.9 dci, wszak to już klasa D tak, krolowa lawet polecac .... |
|
|
|
|
Określił bym ją (Lagunę) jako pogromcę gwałcicieli mechaników W latach swojej świetności wywoływała blady strach
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Jak mechanik całe życie naprawiał taczko-golfy to dostaje rozwolnienia ze strachu przed Laguną 2. Taki co ma pojęcie to ma strach gdzieś. Ludzie lagunami jakoś jeżdżą i sporo znam takich co są zadowoleni i przebiegi mają spore. Nie ma teraz czegoś takiego jak marki aut bezawaryjnych - czy to nowe VW, Peugeot, Hyundai czy Opel sypie się podobnie, a tylko głupki myślą, że jak kupią VW to nie będą do serwisu zaglądać
|
|