|
|
|
Drodzy forumowicze podzielcie się proszę swoimi wrażeniami gdzie I jak spędziliście Sylwestra ? Co polecacie, jakie lokale na tego typu uroczystości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyruszenie z Wetliny 21:30 i w dość szybkim tempie wejście, czarnym szlakiem, na Połoninę Wetlińską do Chatki Puchatka. Przywitanie Nowego Roku kubkiem szampana w Chatce Puchatka. Krótkie żarełko i wyruszenie w kierunku przełęczy M. Orłowicza. Zejście do Wetliny.
W tym roku ludzi było mało. Pogoda bardzo ładna. Na górze nie wiało, ale dawał się we znaki mróz. 30, zrobiliśmy nocny atak na Tarnicę, ojj było zimno |
|
|
|
|
w domu z chorym mężem i dzieckiem ;)
|
|
|
|
|
cześć moje wrażenia z balu sylwestrowego 14/15 w olimpie;wielki plus dla obsługi,organizacji,fajne sztuczne ognie. a teraz minusy; jedzenie dziwnym trafem podawane do stołu kiepsko doprawione a nawet dla niektórych okropne, to co było na tzw.szweckim stole było super, sala balowa fajna ale dlaczego nie było na niej żadnej dekoracji, A NAJGORSZE CO BYŁO TO ZESPÓŁ "dudziki" ICH REPERTUAR TO KOSZMAR NIE UMIELI ROZRUSZAĆ TOWARZYSTWA ,DLA MNIE WYGLĄDAŁO TO JAKBY BYLI TAM ZA KARĘ I TYLKO ODBĘBNIĆ SWOJE. TAK ŻE ZESPOŁU NIE POLECAM I MOJI ZNAJOMI RÓWNIEŻ. TYM KTÓRZY PRZEŻYLI SYLWKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2015
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT cześć moje wrażenia z balu sylwestrowego 14/15 w olimpie;wielki plus dla obsługi,organizacji,fajne sztuczne ognie. a teraz minusy; jedzenie dziwnym trafem podawane do stołu kiepsko doprawione a nawet dla niektórych okropne, to co było na tzw.szweckim stole było super, sala balowa fajna ale dlaczego nie było na niej żadnej dekoracji, A NAJGORSZE CO BYŁO TO ZESPÓŁ "dudziki" ICH REPERTUAR TO KOSZMAR NIE UMIELI ROZRUSZAĆ TOWARZYSTWA ,DLA MNIE WYGLĄDAŁO TO JAKBY BYLI TAM ZA KARĘ I TYLKO ODBĘBNIĆ SWOJE. TAK ŻE ZESPOŁU NIE POLECAM I MOJI ZNAJOMI RÓWNIEŻ. TYM KTÓRZY PRZEŻYLI SYLWKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2015 Składając reklamację na sylwestra nie zapomnij też złożyć reklamacji na naukę języka polskiego. |
|
|
|
|
To tyle lokali jest w Stalowej i tak mało opinii, czyżby nie było o czym pisać? Galicja , Sezam , Ordynat , Olimp ......
|
|
|
|
|
W Ordynacie jedzenie super, obsługa perfekt, orkiestra niezła. Ogólnie fajnie.
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
No i ile taki Ordynat?
|
|
|
|
|
Tak zaglądam od czas do czasu na forum poczytać,pośmiać się i czasami dziwić się O jakich glupotach niektórzy piszą.. Gram w zespole i grałem w Sylwestra (w innym województwie bo w St.W i. okolicach podczas rozmów z właścicielnami było za późno na wkrecenie się) i wiem właściwie kto gdzie grał i znam wszystkie lokale w. St.W. i wielu moich znajomych było na imprezach w Olimpie,Sezamie,Ordynacie itd. Jakoś nikt nie narzekał - po prostu poszli się bawić.Przecież jak ktoś wykupuje sobie Sylwestra to chyba nie idzie tam w ciemno i dokładnie wie co będzie jadł i przy jakiej muzyce się będzie bawił.Wiem że w Sezamie można było wybrać czy DJ czy orkiestra? A jak było?znajomi mi mówili że przyzwoicie. I tak dodam jeszcze ze każdy lokal w St.W i okolicach zaczyna dbać o standard i jest naprawdę miło w nich grać wesela i inne imprezy. Osoby mniej zadowolone niech wybiorą imprezy w dużych miastach i wtedy zobaczą ze u nas nie jest tak źle.
|
|
|
|
|
Ordynat 400 zł
|
|