|
|
|
Gdzie polecacie podpiąć auto pod komputer i jakie są ceny takiej usługi ,zapaliła mi się kontrolka pomarańczowa kluczyk,oznacza to ze jest jakiś problem z elektryka,muszę pilnie sprawdzić co się dzieje samochód nie ma mocy,strasznie się zmylił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabor na sandomierskiej, wjazd od lipowej. Koszt ok. 60 zł
|
|
|
|
|
http://www.diagmat.pl/
wynik z google |
|
|
|
|
Może ktoś jeszcze coś poleci???
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie polecacie podpiąć auto pod komputer i jakie są ceny takiej usługi ,zapaliła mi się kontrolka pomarańczowa kluczyk,oznacza to ze jest jakiś problem z elektryka,muszę pilnie sprawdzić co się dzieje samochód nie ma mocy,strasznie się zmylił. - Jaki samochód ? To ważne. Niektórych byle interfejsem "nie zrobisz" - Jaki samochód ? W niektóych, dla odczytania kodu błędu nie trzeba komputera. Wystarczy policzyć błyski kontrolek. Np. Pajero III - Owa kontrolka, sygnalizująca zapisany błąd w pamięci sterownika nie musi świadczyć o problemie z elektryką, ani z elektroniką. Może to być uszkodzenie mechaniczne, wykryte przez czujniki. - Odczytanie samego kodu błędu, nie zawsze pozwala postawić jednoznaczną diagnozę. Na Twoim miejscu skupił bym się na kimś, kto dokona diagnostyki i stwierdzi dlaczego pojawia się błąd - a nie tylko go odczyta. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie polecacie podpiąć auto pod komputer i jakie są ceny takiej usługi ,zapaliła mi się kontrolka pomarańczowa kluczyk,oznacza to ze jest jakiś problem z elektryka,muszę pilnie sprawdzić co się dzieje samochód nie ma mocy,strasznie się zmylił. - Jaki samochód ? To ważne. Niektórych byle interfejsem "nie zrobisz" - Jaki samochód ? W niektóych, dla odczytania kodu błędu nie trzeba komputera. Wystarczy policzyć błyski kontrolek. Np. Pajero III - Owa kontrolka, sygnalizująca zapisany błąd w pamięci sterownika nie musi świadczyć o problemie z elektryką, ani z elektroniką. Może to być uszkodzenie mechaniczne, wykryte przez czujniki. - Odczytanie samego kodu błędu, nie zawsze pozwala postawić jednoznaczną diagnozę. Na Twoim miejscu skupił bym się na kimś, kto dokona diagnostyki i stwierdzi dlaczego pojawia się błąd - a nie tylko go odczyta. Opel Zafira 2.0 DTI 2003rwłasnie potrzebuje diagnozy ale nie wiem do kogo się udać. |
|