|
|
|
Znowu coś namieszali w analgowym pełnym pakiecie .. Czy coś poza dodaniem ViasatN i Disney junior a zabraniem National G. sie zmienilo ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja faktem usunięcia Nationale Geographic jestem mocno "zdenerwowany".Mogli wywalić np tv trwam, a nie NG.Mam nadzieję, że w niedługim czasie włączą go z powrotem.
|
|
|
|
|
No z tym NG przegieli, jedyny wartosciowy program wyłączyli. Ale już w ogóle nie ma go w ofercie więc raczej go nie przywrócą. Gdyby nie internet jutro bym już wypowiedział umowę. Skad macie internet jak nie z multimedii?
|
|
|
|
|
Covernet - gorąco polecam, Stella też chyba zasięg terytorialny zwiększa. Zdecydowanie polecam zmianę multimedii - na cokolwiek
|
|
|
|
|
Interblok.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
oby tak dalej to sami wyjdą ze Stalowej Woli bo nie będą mieli komu świadczyć usług.
|
|
|
|
|
Andrzejek a gdzie ma siedzibę ten interblok?
|
|
|
|
|
http://interblock.pl/ internet-w-stalowej-woli/
ul. Okulickiego 56c/12 37-450 Stalowa Wola Telefon/Fax: (15) 843 – 01 – 41 E-mail: biuro_(at)_interblock.pl NIP 865-23-28-937, REGON: 831311975 tel. kom. 512 199 039 – Kamil Kordas – przewodniczący zarządu Godziny otwarcia biura ITB pon.-pt. 13 – 18 "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
moj kolega ma w interblok i nie jest zadowolony w kazdym miesiacu sa jakies przestoje w internecie.
jesli chodzi natomiast o kanały w mulitmedia to np. foxlifu nie mogę znaleźć jest za to jakis disney junior :/ |
|
|
|
|
Podziwiam Was za cierpliwość do tych de.ili z MultiMedia.Ja wypisałem się z tego badziewia, przeniosłem się do STELLI- to jakaś cywilizowana Firma.
|
|
|
|
|
ja mam tv z multimedi jak mi nie dadza lepszej oferty do czerwca to rezygnuje mam teraz juz negocjowana 34zeta za superbox na rok nie ma co sie cackac z nimi i tak zarabiaja, jest nc, polsat, stella ,convert szkoda ze nie wypalila tv/chyba jambox jak dobrze pamietam/ w interbloku bo bym wzial wtedy tv i neta
narazie |
|
|
|
|
też czekam do końca umowy, ale gamonie:/ jeszcze niech discovery wyrzucą
|
|
|
|
|
internet polecam z MTM info.
też planuję zmienić operatora z Multimedii na.. no właśnie, chyba na Stellę. Bo lubię sobie czasem pooglądać wiadomości z naszego regionu, na Dianie/Multimedii oglądam je dosyć czesto |
|
|
|
|
Multimedia ogólnie wali w h...
wywalają kanały zastępując je jakimiś śmiesznymi gniotami. bardzo częste aktualizacje które rozwalają liste ulubionych kanałów misternie układane zlikwidowali bbc knowlage - dla którego wziąłem pakiet cyfrowy i jeszcze kilka dobrych kanałów ostatnio zmienili kilka rzeczy w umowie także warto poczytać uważnie, bo można nie źle zabulić przy zerwaniu umowy, a to nie oznacza że to Wy zerwiecie umowę. Ogólnie mogę powiedzieć że przed pochłonięciem Diany przez Multimedie byłem zadowolony z usług a korzystałem z nich ponad 10 lat. jakaś awaria występowała raz na okres umowy - to był max. Teraz bardzo częste zaniki sygnału tv jak i internetu. Kontakt z nimi jest dość utrudniony bo nie można skontaktować się bezpośrednio z biurem w StW tylko się dzwoni na CallCenter. Jak już się człowiek dodzwoni to nie douczona w tym kierunku dziewczyna jak najszybciej chce załatwić sprawę zbywając że technicy zaraz to naprawią i przechodzi od razu do oferowania jakichś dodatków do umowy. Jednym zdaniem: nie polecam, wręcz odradzam W lipcu lub sierpniu kończy mi się umowa i spitalam od tej firmy jak najdalej czego i wam życzę |
|
|
|
|
macie comedy central? u mnie znikło jest comedy central famili nazwa podobna ale kanał inny sa tu seriale starej daty ze tak ujme, na CC sa nowe seriale
|
|
|
|
|
CC powinno być obok CC Family, to dwa rózne kanały. dziwnym trafem mi na CC wskoczyła jedynka...
pisałem do MM i przysłali mi spis kanałów, ale jest on o d... rozbić... brakuje 20 kanałów na liście i nie zgadzają się częstotliwości. napisałem, żeby mi to wyjaśnili, zobaczym co odpiszą... |
|
|
|
|
dokładnie tak jak Juniorek pisze- też mam jedynkę zamiast CC, więc mam już dwa razy kanał TVP1...
Juniorek czekamy więc co odpiszą |
|
|
|
|
CYTAT CC powinno być obok CC Family, to dwa rózne kanały. dziwnym trafem mi na CC wskoczyła jedynka... pisałem do MM i przysłali mi spis kanałów, ale jest on o d... rozbić... brakuje 20 kanałów na liście i nie zgadzają się częstotliwości. napisałem, żeby mi to wyjaśnili, zobaczym co odpiszą... Odpowiedź jest prosta. CC zmieniło się w CC HD. Jeżeli Twój telewizor takiej telewizji nie odbiera, sprawa jasna. Jeżeli jednak odbiera kanały HD coś nie tak.. |
|
|
|
|
Cholera zabrali też kanał FOX LIFE Jeśli juz coś zmieniają to niech dodaja kanały a nie zamieniają
|
|
|
|
|
CYTAT Odpowiedź jest prosta. CC zmieniło się w CC HD. Jeżeli Twój telewizor takiej telewizji nie odbiera, sprawa jasna. Jeżeli jednak odbiera kanały HD coś nie tak.. To raczej jest coś nie tak, mam plazmę Panasonic'a Full HD i jakoś odbieram inne kanały HD jak jedynka, polsat, tvn ale CC nie ma. Dali na jej miejsce tak jak pisali inni TVP1 |
|
|
|
|
Proszę:
"Multimedia Polska, od 1 stycznia 2015r., wprowadza zmiany programowe. Oferta telewizyjna wzbogaci się o 9 nowych kanałów: W pakietach StartBox, MiniBox, SuperBox i MaxBox: Disney Chanel W pakietach MiniBox, SuperBox i MaxBox: Polsat Romans, Disney XD, Motowizja HD W pakietach SuperBox i MaxBox: Disney Jr., Comedy Central HD, Polsat Viasat Nature, TV Republika W pakiecie Sport Extra HD Eurosport 2 HD Jednocześnie zostaną wycofane programy: FOX i FOX HD w pakietach StartBox, MiniBox, SuperBox i MaxBox National Geographic Channel, Nat Geo Wild oraz Fox Life w wersji standardowej i HD w pakietach MiniBox, SuperBox i MaxBox." |
|
|
|
|
tylko szkoda że na fv nie mam informacji który pakiet posiadamy w stalowej w analogu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Witam
odpisali mi dzisiaj i przesłali pełną listę kanałów looknijcie... https://drive.google.com/file/d/0B2mJaVNRhg-QMWptaTZEejNwTE9ja0dCSkVLZ0Y1b1RuN2hZ/view?usp=sharing Dalej Pani twierdzi, że powinny być wszystkie kanały, pomimo szczegółowego opisania problemu.... Będę wieczorem w domu to zlookam i jeżeli dalej będzie to samo to ich zj.... p.s. Jak możecie to wysyłajcie zgłoszenia ze strony mm ;) Będą mieli co robić |
|
|
|
|
Ja czekam 4ty dzień na podanie nr klienta ;P bo bez tego nie mogę sie zalogować
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja chętnie zamieniłbym Stelle na MM. W Stelli od kilku lat nic kompletnie sie nie zmienia ta sama oferta programowa ! Zalezy mi bardzo na kanałach dla dzieci w MM macie kilka kanałów dla dzieci w Stelli tych najlepszych nie znajdziecie ! o Disney Chanel, Disney junior, Carton Network mozna zapomnieć ! Stalowa Wola jednak podzielona jest na terytorium - rewiry Stelli i MM , a ponoć mamy wolny rynek ! Rewiry to moga miec menele przy śmietniku ! Wypada tylko czekac na rychły upadek Stelli....
|
|