|
|
|
Witam
Zastanawiam się nad wyborem pakietu telewizyjnego wraz z internetem, tak do 70 zł,orientuje się ktoś jaka oferta na rynku jest najkorzystniejsza??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zalezy czy to ma być internet mobilny czy stacjonarny. Bardziej zalezy ci na ilości kanałów czy transferze
|
|
|
|
|
zerknij na to http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/telewizja-cyfrowa/oferta-tv.cp?multiPackageId=2&mode=internet 55kanalow + 25gb neta w cenie 70zeta narazie
|
|
|
|
|
A ja polecam Multimedię wbrew wszystkim przeciwnikom tejże kablówki Teraz maja fajne promocje i wychodzi coś ok 68zł za pakiet tv Superbox 112 kanałów i internet 30 MB bez limitu z umową na 12 miesięcy albo druga opcja to umowa na 24 miesiące z internetem 60 MB za 69 zł
|
|
|
|
|
Dzwonili do mnie z MM i proponuja pakiet cyfrowej telewizji z internetem 12mb za 76 zł, lepsze warunki mają dla nowych klientów to chyba coś nie tak
|
|
|
|
|
CYTAT Dzwonili do mnie z MM i proponuja pakiet cyfrowej telewizji z internetem 12mb za 76 zł, lepsze warunki mają dla nowych klientów to chyba coś nie tak bardzo nie tak, moja rozmowa w grudniu zakończyła sie wypowiedzeniem umowy... Mam tylko net od nich za 55 zl tylko ze stara prędkością 8 mb ( teraz maja w tej cenie bodajże 30 ) a po zbóju mila pani z działu utrzymania klienta chciała mi władować to za 59 zł i 2 letnia umowa - teraz czas nie określony i oświadczyła że tez kiedyś byłem nowym klientem... U nich nie bylem bo przejęli Diane a warunku zostawały te same więc podziękowałem i napisałem co trzeba |
|
|
|
|
Wystarczy złożyć rezygnacje w MM i dostajesz warunki jak nowy klient. Ja dostałam lepsze nawet od tych co są na ich stronie internetowej.
|
|