|
|
|
witam potrzebuje jak najszybciej skontaktowac sie z dermatologiem macie moze jakies informacje kiedy przyjmuja dermatolodzy w stalowej woli prywatnie? bo domyslam sie ze na nfz tak szyvko sie nie dopcham...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na nfz mam wizytę już na 20 stycznia (a rejestrowałam się wczoraj), choć teraz trzeba mieć skierowanie od lekarza rodzinnego.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
mam skierowanie również ale raczej zależało by mi sie skontaktować w przeciągu kilku dni..
|
|
|
|
|
Kiedy w listopadzie znalazłam się w "sytuacji podbramkowej" z ulicy weszłam do Medicum (mam tam kartę). Oczywiście w rejestracji nie chciano mnie już zarejestrować na rok 2014. Zdesperowana poprosiłam o namiary na jakiegokolwiek dermatologa.Wtedy pani doktor Piłat, która już wychodziła do domu, poprosiła mnie do gabinetu, zbadała, dała receptę i po nowym roku kazała przyjść na testy. Stąd moja wizyta 20.01.
Może spróbujesz tak samo? Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
W Medyku na Poniatowskiego (naprzeciwko Ochronki) są wolne miejsca na przyszły piątek do Hanny Pieprzny.
Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|