Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
orientuje sie ktos czy jest mozliwa naprawa ladowarki do laptopa, ladowarka dziala urwal sie tylko bolec ktory wtyka sie do komputera, gdzie ewentualnie mozna zaniesc taka ladowarke do naprawy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oczywiscie że sie da. Polecam Pana Grzegorza
|
|
|
|
|
zobacz po ile chodzi nowa, ja do netbooka samsunga brałem nową za 55 z wysyłką
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
wystarczy wziac zasilacz pojsc do sklepu komputerowego.
poprosic o sam kabel taki jak w zasilaczu i otrzymamy go czyli wtyczka----i wyjscie do ładowarki . najlepiej rozebrac i dostac sie do srodka. tam ładnie zlutowac. Tylko ze rozebrac tą przysłowiową koste nie jest tak prosto, zlutowac tez nie każdy potrafi. To najlepiej uciąc kabel , połączyć kolorami, skręcić mocno zaizolować i ma działać. Zasilacz koszt ok 50-80 zł kabel koszt ok 8-15 zł. |
|
|
|
|
można kupić ładowarke w sklepie elektronicznym niedaleko policji w stronę urzedu skarbowego tylko trzeba wziąść starą, tam coś może być, kupowałam do laptopa i tableta, można zobaczyć
|
|
|
|
|
Takie coś to możesz sobie sam zrobić wtyk kupisz za ~ 2zł koło policji jest sklep elektroniczny. Wątpie żeby jakiś sklep czy serwis zajmował się takimi drobnostkami bo cały zasilacz do laptopa kosztuje około 50 zł
|
|