NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
Endokrynolog/ginekolog, badania
ff
Wysłany: 16 Sty 2015r. 13:20  
witam;) Próbowałam zarejestrowac się na wizytę do dr. Chmielewskiej lub Pieprznego ale czas oczekiwania na wizytę bezpłatną do maj/ lipiec. Chciałabym przebadać sobie poziom hormonów, martwi mnie przebyty trądzik, nadmierne owłosienie i małe piersi. Wiecie może gdzie przyjmują prywatnie i jaki jest koszt wizyty??? czy może lepiej zapisać się do ginekologa i szybciej załatwić te badania..Dziękuję z góry za pomoc.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Sty 2015r. 13:20  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Sty 2015r. 13:23  
Najszybciej ogarniesz temat np w dilabie na bialych domach- podstawowe badanie poziomu hormonow z krwi.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Sty 2015r. 13:59  
Polecam ginekologa na nfz. Zleci badanie odpowiednich hormonów. Koszt badania poszczególnych hormonów wcale tani nie jest. i może się okazać się zbednym wydatkiem ponieważ niektóre hormony bada się w określonym dniu cyklu.

♥♥♥
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2015r. 02:13  
Ja proponowałabym Ci pierw zapisać się na wizytę do ginekologa. Po przeprowadzeniu wywiadu zleci Ci odpowiednie badania, potem ponowna wizyta i jeżeli będzie taka potrzeba to leczenie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2015r. 21:38  
Z endokrynologow polecam dr Mączkę z niska, stanowczo odradzam dr Chmielewska

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2015r. 11:05  
Ja byłam u doktor Chmielewskiej i nie polecam. Zero podejścia i takie znudzenie- nie wiem może gorszy dzień miała ale każdy to mówi.
Tesciowa zapisała mnie więc do doktor Mączki prywatnie w Rudniku u niej.
Najpierw wykonalam w Dilabie badania TSH i FT4 i za godzinkę po tabletce drugie pobranie. Z wynikami juz pojechałam na wizytę. Za wizytę zapłacilam 50 zł z ekg. Otrzymalam Euthyrox. Pani doktor powiedziała zebym zapisala się do przychodni, bo pierwsza wizyta to co innego a tak po co płacic. To mi się spodobało, że nie naciągala na kolejne wizyty. Więc bardzo polecam jestem stale pod opiekam zmieniają się tylko dawki leku.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »