~~magik | |
|
|
AJ to speluna!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~dsf34 | |
|
|
Dokladnie "Pod Orzechem" jest na przeciowko parkingu strzezonego przy glownej ulicy poniatowskiego. Azyl jest jakies 100 metrow dalej na przeciwko kosciola Opatrznosci. A to kolo policji nie wiem jak sie nazywa... Jeszcze co do spelunek to BAR BEATA i ten drugi na placu pilsudzkiego (te drewniaki) aaa i dawna smazalnia ryb kolo jubilkera na hali :
|
|
|
|
|
|
haha to juz wiem gdzie no i dzięki tommy lee za oświecenie W tej spelunie "Atlanta" byłem sie dopić z kumplem pare lat temu i sie żule prały heh no klimat patologia... W barze Azyl i Pod orzechem też musi być zajebiście osobiście tam nie byłem ale może kiedys sie wybiore na piwko w celu obadania klimatu
|
|
~~aaa | |
|
|
bar Bazylia koło NNN...
|
|
|
|
|
|
hehe niezłą reklame robimy właścicielom tychże lokali na poziomie
|
|
|
|
|
Ja nie wiem czy ja mieszkam w innym miescie ale praktycznie zadnych z tych knajp wypisujecie to nie znam...
|
|
|
|
|
Cinema 2
|
|
|
|
|
CYTAT Ja nie wiem czy ja mieszkam w innym miescie ale praktycznie zadnych z tych knajp wypisujecie to nie znam... i szczerze Moniko nie masz czego żałować |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja nie wiem czy ja mieszkam w innym miescie ale praktycznie zadnych z tych knajp wypisujecie to nie znam... i szczerze Moniko nie masz czego żałować no elita raczej takich miejsc nie zna......ale w celu obadania terenu proponuje spacer po mieście a tu - wystarczy uważnie patrzeć kto i z jakiej knajpy wylatuje....badź wyczłapuje z podbitym oczodołem " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Warto też zwrócić uwagę w którą stronę podążają stalowowolscy rowerzyści ( w nielicznych grupkach ) po godz.23-ej
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
dodał bym jeszcze słynny bar "rabarbar" ale on juz chyba upadl albo prosperuje sezonowo
|
|
~~barman | |
|
|
głosujcie na najpopularniejsze miejsce do spędzenia czasu
1 pod orzechem 2 azyl 3 atlanta 4 atol 5 bar centrum 6 obok cerfoura w strone górki 7 pub u romana 8 forum 9 miedzy komisem kris a cukiernia obok hali 10 żulernia obok NNN 11 rynek w rozwadowie, na zakrecie do ekonomika 12 rynek w rozwadowie na tej scianie co zabka, na samym początku 13 na wysokosci cmentarza na rozwadowskiej obok kosiarek 14 drewutnia na placu 15 w plenerze budy pod wendrychem ma zatorzu 16 na pniaku pod hutą 17 na orzeszkowej w lecie tam gdzie robili festyny 18 obok galicyjskiej gdzie żule rano chlają wino po zakonczeniu ankiety wylosowan osoba bedzie mial darmowe piwo w lokalu ktory otrzyma najwieksza ilosc glosow |
|
|