|
|
|
witam
Czy ktoś może orientuje się czy w Stalowej/ lub okolicy jest jakaś firma zajmująca się sprzedażą kamienia do budowy ogrodzeń? I firma produkująca przęsła ogrodzeniowe [typu nowoczesne]? Jeśli tak to proszę o namiary |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jezeli chodzi Ci o kamien do ogrodzen typu "gabion fence" to jadac do niska po prawej stronie przed wiaduktem kolejowym maja różnego rodzaju kamien do ogrodzen
|
|
|
|
|
Będąc na giełdzie w Sandomierzu widziałem gościa który wyrabia takie ogrodzenia koszt coś w okolicy 400 zł za metr ( a może za przęsło :/ ) ...Gość jest z Gorzyc miałem gdzieś wizytówkę jak znajdę to potwierdzę na ten czas wrzucę lina bo to chyba on ... http://www.zubrstal.pl/#!/first jest galeria jeśli o coś takiego chodzi ... a cena zapewne zależy od wzoru
Jeśli chodzi o kamień to coś sobie przypominam że jadąc do Sandomierza też jest skład ale nie mogę skojarzyć dokładnie gdzie :/ "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
co do przęseł, ostatnio zamawiałam; porównując ceny Wiśniowskiego z Solo i Mrówki bezkonkurencyjną cenę dostałam w Lublinie AZOgrodzenia, ogrodzenia firmy Konsport- zobacz stronę czy o cos takiego Ci chodzi, za transport nie doliczali sobie kasy
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
CYTAT Będąc na giełdzie w Sandomierzu widziałem gościa który wyrabia takie ogrodzenia koszt coś w okolicy 400 zł za metr ( a może za przęsło :/ ) ...Gość jest z Gorzyc miałem gdzieś wizytówkę jak znajdę to potwierdzę na ten czas wrzucę lina bo to chyba on ... http://www.zubrstal.pl/#!/first jest galeria jeśli o coś takiego chodzi ... a cena zapewne zależy od wzoru Jeśli chodzi o kamień to coś sobie przypominam że jadąc do Sandomierza też jest skład ale nie mogę skojarzyć dokładnie gdzie :/ Piękna reklama i nie na temat.Co ma kowalstwo do kamienia? Jadąc do Niska po po prawej stronie przed wiaduktem masz firmę,która zajmuje się własnie takimi ogrodzeniami. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ........Co ma kowalstwo do kamienia? Jadąc do Niska po po prawej stronie przed wiaduktem masz firmę,która zajmuje się własnie takimi ogrodzeniami. CYTAT ...... I firma produkująca przęsła ogrodzeniowe [typu nowoczesne]? Jeśli tak to proszę o namiary Czytamy ze zrozumieniem... Ja czytam ze zrozumieniem odwrotnie niż Ty i nowoczesne przęsła to są własnie przęsła z kamienia,którymi handlują przed wiaduktem w Nisku,a przęsła metalowe już są bardzo dlugo na rynku,dlatego przęsła z kamieni uważam za nowoczesne.Ty zabierający głos w większości tematów powinieneś o tym wiedzieć. |
|
|
|
|
Podasz jakąś definicje ... doktor ?
Napisałeś na ten temat może jakiś doktorat ? Co na to wujek google ? Nowoczesne Przęsła "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
el.Banan wiesz doktoratu nie pisałe i nie porzeba do tego żadnej definicji,no chyba,ze Tobie.Dla mnie słowo nowoczesne to jest coś nowego co niedawno weszło na rynek i tak można nazwać przęsła z kamienia,natomiast kowalstwo jest wręcz średniowiecznym wynalazkiem a nie nowoczesnym.Przęsła wykonywane przez kowalstwo artystyczne są starsze i pochodzą z IXX wieku ale nowoczesnymi cięzko ich nazwać.Przęsła z kamienia,które wykonują w Nisku weszły na rynek zupełnie niedawno i dlatego moża i trzeba nazwać ich nowoczesnymi.Pod tym linkiem masz nowoczesne ogrodzenia:
http://www.bler.eu/pl/ P.S. Najlepiej jakby autorka wypowiedziała się jakie przęsła miała na myśli i tym samym ucieła by zbędne dyskusje |
|
|
|
|
"Kolego" nie będę się "przemądrzał" z czego i jak długo robią przęsła ... czy z "metalu" czy z "kamienia" ... tak jak pisałeś lepiej niech autor się wypowie... Jednak dla mnie było by bezsensem kupować coś takiego jak Ty proponujesz i do tego dodatkowo dokupować kamień na ogrodzenia ...ale o gustach się nie dyskutuje więc ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT ........Co ma kowalstwo do kamienia? Jadąc do Niska po po prawej stronie przed wiaduktem masz firmę,która zajmuje się własnie takimi ogrodzeniami. CYTAT ...... I firma produkująca przęsła ogrodzeniowe [typu nowoczesne]? Jeśli tak to proszę o namiary Czytamy ze zrozumieniem... Ja czytam ze zrozumieniem odwrotnie niż Ty i nowoczesne przęsła to są własnie przęsła z kamienia,którymi handlują przed wiaduktem w Nisku,a przęsła metalowe już są bardzo dlugo na rynku,dlatego przęsła z kamieni uważam za nowoczesne.Ty zabierający głos w większości tematów powinieneś o tym wiedzieć. CZYLI BRNIESZ DALEJ... "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT CZYLI BRNIESZ DALEJ... Tylko tłumacze tym co nie rozumieją tekstu,który przeczytali.Ja miałem uwagi glównie do reklamy(strona internetowa) którą umieścił el.Banan,a Ty z zarządu tego nie widzisz ale jakbym ja umieścił stronę internetową zaraz byłaby interwencja,ze reklamy do odpowiedniego działu.To tyle w tym temacie mam do powiedzenia. A Ty el.Banan kolegi sobie poszukaj jak nie masz,bo ja napewno nim nie jestem i Ciebie też nie chcę mieć a niestety sam sobie dobieram kolegów i towarzystwo. |
|
|
|
|
Ktoś pyta o firmę produkującą przęsła ja dodaje link do takiej firmy a ty to traktujesz za reklamę ? Weź już lepiej nic nie pisz
ps. Niestety dla kogo ? Chyba wiesz co znaczy ten znaczek ---> " ... ale obiecuje poprawę i dlaczego "reklamujesz" firmę "Bler" której zamieściłeś link "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
O ogrodzenia (przesla chodzi takie)
http://aludo(...)nium.jpg Czy jest ktos z okolic robiacy cos takiego ? jesli chodzi o kamien to chodzi raczej o cos w stylu łupek itp - czy jest w okolicy jakis skład kamienia naturalnego gdzie mozna ogladnac jakies partie kamienia pod wzgledem koloru itd ? http://www.elewa(...)/view/66 |
|
|
|
|
ok. przepraszam, źle się wyraziłam. Chodziło mi o 2 różne firmy ;) a wrzuciłam w jeden temat bo chodzi mi o ogrodzenie z kamienia i poprzecznych przęseł;P
przepraszam za zamieszanie i dziękuję za namiary |
|
|
|
|
Tu nie ma za co przepraszać Na przyszłość bardziej doprecyzować to czego się chce I powodzenia w poszukiwaniach
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Tu nie ma za co przepraszać Na przyszłość bardziej doprecyzować to czego się chce I powodzenia w poszukiwaniach Jak ktoś ma banana zamiast głowy to to trzeba pisać mu precyzyjnie. Jacek czego usunołęś swój post,który był między moimi postami?Chyba że ktoś Ci go usunął bez Twojej wiedzy to Cię informuję.Został tylko kawałek cytatu Twojego postu w moim. |
|
|
|
|
Którys sfrustrowany admin wywalił trudno się mówi. Od paru miesięcy wisi mi to co tu sie robi
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Jak ktoś ma banana zamiast głowy to to trzeba pisać mu precyzyjnie."
Chyba do mnie pijesz Doktorku powiadam Ci ... lepszy banan niż nie mieć na czym "czapki" nosić ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|