|
|
|
Prezydent Stalowej Woli przyjmuje do pracy swoich kolegów z Pisu bez kwalifikacji i tworzy dla nich zbędne etaty. W Stalowej Woli został uruchomiony Punkt Informacyjny Funduszy Europejskich podległy koledze prezydenta elkta marszałkowi podkarpacia Ortylowi. Dziwnym zrządzeniem losu prace znaleźli tam nowi radni stalowowolscy, którzy do tej pory byli bez stałej umowy o prace.Owe codo znajduje się na ulicy Jana Pawła 13. Nie można pominąć tutaj faktu, że w przyszłorocznym budżecie naszego województwa nie została uwzględniona żadna inwestycja związana ze Stalową Wolą, natomiast znalazły się pieniądze na etaty dla kolegów i przyjaciół prezydenta elekta. Jednym słowem jak pisał nasz wiesz "Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie i wszystko zostaje w rodzinie"
Moderowano przez: sm Proszę założyć JEDEN temat i tam kontynuować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pisowiec, doskonale przecież możesz też się zakolegować z Lucjuszem i dostać jakiś fajny stołeczek.
Ja tam z nim trzymam i robote mam spoko. :) |
|
|
|
|
CYTAT Nie można pominąć tutaj faktu, że w przyszłorocznym budżecie naszego województwa nie została uwzględniona żadna inwestycja związana ze Stalową Wolą No jak ma być uwzględniona jak przez jego pazerność na stołki nie mamy nikogo w województwie. Tak był niepewny fotela prezydenta, że chciał się zabezpieczyć jedynką do sejmiku, przez to nikt z STW nie był oprócz niego na czele listy. Zatem jak zrezygnował po wygraniu lokalnie wyborów to musiał zwolnić miejsce w sejmiku kolejnemu z listy... Wystarczyło żeby na liście do sejmiku wsadzić się gdzieś na koniec, bo i tak by ludzie głosowali na niego, więc lista głosy by dostała, a na przód dać kogoś innego z STW. A, że lud nasz lokalny błyskotliwością nie grzeszy to nikt na ten fakt istotny uwagi nie zwraca... To będą bardzo chude 4 lata bez pieniędzy z "centrali". Będziemy zadowalać się ochłapami, ścieżkami rowerowymi, po których będzie jeździł rozczochrany 30 latek, a na nic większego nie będzie można liczyć. No... może pod stadionem dostawią drugi rząd Toi-Toiów |
|
|
|
|
to było wiadome od początku. musi się odwdzięczyć za poparcie. ale najgorsze jest to, że zwalczał to co teraz czyni
no ale jemu wolno bo jest z pisu. jest typowym politykierem i karierowiczem, który wszystko powie, aby dostać się do koryta. w normalnym życiu by sobie pewnie nie poradził więc musi trzymać się swojej partii matki. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
chcieliście gamonie lucjana to go macie
|
|
|
|
|
Dziwny ten Nadbereżny, przecież to normalne, że powinien przyjmować wszystkich z Platformy.
|
|
|
|
|
nic wam ciach nie pasuje- a co sami zrobiliście dla miasta?
|
|
|
|
|
Korekta adresu owe cudo znajduje się na Popiełuszki 13 i siedzą tam przyjaciele Lucjusza naczele z Grzegorzem Męcińskim, gościem, którego żadna praca się nie ima. Pracował już chyba prawie w 20 firmach, a ostatnio był bezrobotny to mu Lucjusz znalazł robote.
|
|
|
|
|
Ale na Popiełuszki to już takie biuro było. Może teraz kadra inna ...
Ważne, aby kompetentna, bo trochę kasy z tej Unii jest do wzięcia. |
|
|
|
|
Tylko nie Męciński , sierota jedna piastował stanowisko kierownika w Media ekspert a na reklamacje składaną przezemnie nic nie zrobił rozkładał ręce , zainterneniowałem wyźej i pomogło a bezradny człowiek niebył już kierownikiem a mi reklamacje uwzgledniliKto na niego głosował
|
|
|
|
|
Uważam.że trzeba dać szanse nowemu prezydentowi. Został wybrany
przez większość mieszkańców Stalowej Woli, teraz ma pole aby się wykazać.Wierzę,że będą to dobre zmiany. Po za tym,minęło dopiero dwa miesiące a już go krytykujecie i obrzucacie błotem.Dajcie mu popracować a "Poznacie ich po ich owocach (Mt 7,20)" Ja osobiscie życzę mu powodzenia.Miałam okazję rozmawiać z nowym prezydentem i muszę wam powiedzieć, że rzadko w tych czasach spotyka się tak kulturalnego, młodego człowieka.Chcę zaznaczyć,że ani to moja rodzina ani mój znajomy po prostu to Prezydent mojego miasta. |
|
|
|
|
Ale kto tu obrzuca błotem. Czy ja nie napisałem prawdy?
Ma 4 lata, niech się wykazuje, ale jak ktoś robi coś źle to warto o tym mówić - on w kampanii walił błotem po konkurencie, a jemu nie można błędów wytykać? |
|
|
|
|
a co slezak robil kazda partia swoich zatrudnia kazdy chce miec przy sobie ludzi zaufanych a nie przeciwnikow partyjnych akurat ten co zalozyl ten temu chyba sie dopiero obudzil niech popatrzy co PO wyprawia razem zPSL
|
|
|
|
|
Nie wiem dlaczego takie zdziwienie przeciez jak bys sam doszedl do wladzy tak samo bys robił tak czy nie?
|
|
|
|
|
A kogo ma przyjmować? - Wrogów?.Żeby mu koło piura robili. Trochę rozumu i nie wypisujcie bredni.
|
|
|
|
|
@andrea,@stah, Pamiętacie wiece przedwyborcze Nadbereżnego, jak nie to sobie przypomnijcie.
|
|
|
|
|
Czy zatrudniony w wydziale oświaty w mieście pan Niewierski to ten co w biurach PiS-u był? Kto coś więcej wie?
|
|
|
|
|
A kogo ma przyjmować - wrogów? Idioto jeden.
|
|
|
|
|
Ja cię nie wyzywam, grzecznie pytam!
Nikt nikomu nie każe wrogów zatrudniać, ale mało jest wykształconych, zdolnych, młodych ludzi, ale niekoniecznie z PiS-u? Poza tym ten pan pracuje też w szkole, czyż nie? Jedni nie mają pracy wcale, a inni tacy niezastąpieni na 2 etatach, bo z zasługami politycznymi? |
|
|
|
|
zdz737
CYTAT a co slezak robil kazda Nie wiem co robił slezak ale jeżeli chodzi Ci o byłego prezydenta to poczytaj ten temat i dowiesz się co Szlęzak robił. http://stalo(...)d=808305 |
|
|
|
|
Pana Niewierskiego zatrudnił prezydent Nadbereżny! Nie mieszaj więc, chyba że chcesz odwracać uwagę od tego co teraz się dzieje, ale ludzie nie są głupi i twój trud jest daremny.
|
|
|
|
|
CYTAT (stah) A kogo ma przyjmować - wrogów? Idioto jeden. Fachowców. Fachowcy nie potrzebują znajomości ani pleców. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Fachowcy nie potrzebują znajomości ani pleców. Dzisiaj fachowiec bez plec czy znajomości nie bardzo ma szanse a na pewno nie ma szans z"fachowcem"choćby tylko z nazwy ze znajomościami czy z odpowiednią przynaleznością partyjną.Oczywiście dotyczy to przede wszystkim budżetówki,zakładów państwowych oraz niektórych prywatnych w formie odwdzięczenia się za przysługę. |
|
|
|
|
CYTAT (doktor) Dzisiaj fachowiec bez plec czy znajomości nie bardzo ma szanse a na pewno nie ma szans z"fachowcem"choćby tylko z nazwy ze znajomościami czy z odpowiednią przynaleznością partyjną.Oczywiście dotyczy to przede wszystkim budżetówki,zakładów państwowych oraz niektórych prywatnych w formie odwdzięczenia się za przysługę. Dlatego w budżetówce same miernoty. Fachowiec się nie zniży do takiego poziomu. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT . Fachowiec się nie zniży do takiego poziomu. Zniży,zniży jak nie będzie miał co do garka włożyć.Niestety u nas zawsze rządziły,rządzą układy i układziki a czy będą rządzić to tylko zależy od nas.Jednak obserwując to co się dzieje i jak są pielęgnowane to będą rządzić dalej. |
|