|
|
|
Taki co się zniży to nie fachowiec. To taki BMW. Ja też nie sądzą by układy i układziki kiedyś zniknęły. Szkoda.
Jest sonda dotycząca sylwestra. Większość głosuje na pozostanie w domu. Jak myślicie jaki będzie finał? Na placu deklaruje tylko 12%. Miasto (SM) nie może zawieść naszego Boskiego Lucjano. Do jutra wieczorem większość będzie na placu. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Pierwszym kolega Lucjusza został Męcński Grzegorz z bezrobotnego dostał się do rady miasta, potem załapał się do urzędu podlegającego pod urząd marszałkowski ds. funduszy unijnych, a teraz został sowicie wynagrodzony i będzie dyrektorem w biurze poselskim Rafała Webera kolegi Lucjusza. Drugim koleką natomiast jet Roman Niwierski , który też trzepie pare etatów, poza szkołą trzepie kase w urzędzie miasta i w biurze senator Janiny Sagatowskiej i trzymać tak dalej a Polska będzie rozła w siłe
|
|
|
|
|
Widzę, że mamy ostatnio istny wysyp nowych użytowników - profile świeżo zalożone, post JEDEN po to, żeby pluć na Nadbereżnego albo Webera.
Tragedia |
|
|
|
|
Nadbereżny i Weber to są prawnicy jak z koziej dupy trąba , żaden nie dostał się na żadną aplikacje, czyli bez zawodu, co nie przeszkadza im pełnić wysokich funkcji samorządowych. Brak doświadczenie nadrabiają pustymi sloganami i obietnicami gruszek na wierzbie. Polska pod rzadami pis staje się państwem totalitarnym, zamka się usta mediom, zaczną się podsłuchy i permanentna inwigilacja, a snu z żoną będzie pilnował moralny anioł stróż ksiądz lub zakonnica. Pis chciałby nawet inwigilować nasze sny, napewno część kasy z budżetu pójdzie na badania o czym śnią polacy w nocy i w pracy.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Po co zakładacie te konta?Opluwacie i pszecie nie potwierdzone informacje co prowokuje niezdrowe i niczemu nie służące dyskusje a prawdziwe tematy warte przedyskutowania zostają z boku i idą w zapomnienie.
|
|
|
|
|
Feniks... rozwiń temat prawdziwych tematów zaciąganych pod dywan... przecież tego sie nie robi. No co ty... PiS zamiata cos pod dywan.. przecież oni wszystko robią jak się należy... Hey nie podsycaj atmosfery. Jak coś wiesz co zamiatali pod dywan to pisz. Bo już jesteś na liście podejzanych o ... wiedzę która ukrywasz skrycie
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Nie pisałem o tematach zamiatanych pod dywan przez PiS ale o ważniejszych niż te nie potwierdzone,które piszą nowi użytkownicy forum zakładając coraz to nowe konta.
ja uważam,że tematy warte dyskusji to te,które dotyczą naszego miasta chocby ten założony przez doktor-a "Plebiscyt Inwestor Roku 2014," |
|
|
|
|
rst..38 po pierwsze podejrzanych,po drugie nie muszą ukrywać jak chociażby dotacja na Przemysłową...kilkumilionowa.
|
|
|
|
|
a gowno Was obchodzi kogo przyjmuje zlozcie Wasze cv to moze i Wam sie poszczesci!
|
|
|
|
|
CYTAT a gowno Was obchodzi kogo przyjmuje zlozcie Wasze cv to moze i Wam sie poszczesci! MNIE OBCHODZI PONIEWAŻ JAKBY NIE PATRZĄC TO JA MU PENSJĘ PŁACĘ.I JAK GŁOSI POWIEDZENIE /LEPIEJ Z MĄDRYM ZGUBIĆ NIŻ Z GŁUPIM ZNALEŹĆ/ZA WSPÓŁPRACĘ DZIEKÓJĘ
|
|
|
|
|
Polska się kończy zobaczycie do czego stać pis
|
|
|
|
|
zobaczycie do czego stać pis
Polska język trudna język |
|
|
|
|
Nie narzekajcie ze nie potraficie być użyteczni! Bierzcie przykład ze Szlęzaka, on pracował dla wszystkich...... partii
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Bardzo proszę o wymienienie tych wszystkich ...... partii. W innym przypadku będziesz bezimiennym kłamcą.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
dziś napisałam post o lucku jak nie dotrzymuje słowa . przekonałam się o tym na własnej skórze. po 40 minutach wyparował z forum .a ja chciałam tylko wiedzieć czy jestem sama czy jest więcej takich jak ja .jestem zwykłym szarym człowiekiem i mam wrażenie że takim się nie pomaga no bo kto zrobi zdjęcie jak prezydent st woli pomaga człowiekowi drugiego sortu .celowo nie zakładam nowego tematu bo pewnie zaraz by znikł a tu może kilka osób przeczyta i trafię na takiego któremu też coś obiecał uścisnął mu rękę poklepał po ramieniu ze słowami jutro sam osobiście się tym zajmę czekam 3 miesiące i cisza a rozmawiałam z nim dwa razy .pozdrawiam pana prezydenta i szalowe miasto
beza |
|
|
|
|
CYTAT a gowno Was obchodzi kogo przyjmuje zlozcie Wasze cv to moze i Wam sie poszczesci! ???? Chyba cię porypało, bardzo nas obchodzi kogo zatrudnia. A niestety do tej pory właściwie kompletnie się nie popisał. Obserwuję ten cały cyrk i powiem szczerze, jestem przerażona poziomem wiedzy oraz megalomanią Panów oraz ich wyborami na współpracowników. Dzieciątka dorwały się do kasy publicznej... Tak to podsumuję. Obawiam się jednak, że kasa się skończy a oni za to bekną (MAM NADZIEJĘ) Choć biorąc pod uwagę cyrk nr 2 który PiS nam odstawia w Sejmie, mogą rządzić i rządzić... Jak PRL. Dopóki sie obywatele nie wku.ą i na taczkach wywiozą lub gorzej. |
|
|
|
|
lista glowych pracownnikow WORD Tbg, zgadnijcie komu Lucek zalatwil robote?
Dyrektor - Kamil Kalinka tel. 15 823 65 05 email: dyrektor_(at)_word.tarnobrzeg.pl Zastępca Dyrektora - Rafał Weber tel. 15 823 65 05 email: r.weber_(at)_word.tarnobrzeg.pl Wydział Egzaminowania Kierownik Wydziału Egzaminator Nadzorujący Leszek Kida tel. 15 823 65 05 kom. 533 379 380 e-mail: l.kida_(at)_word.tarnobrzeg.pl Z-ca Kierownika Wydziału Egzaminator Koordynator Antoni Sulicki tel. 15 823 65 05 kom. 533 379 382 e-mail: a.sulicki_(at)_word.tarnobrzeg.pl Specjalista ds. Badań i Analiz Lidia Żmuda tel. 15 823 65 05 e-mail: l.zmuda_(at)_word.tarnobrzeg.pl Biuro Obsługi Klienta Kierownik Biura Obsługi Klienta Małgorzata Tokarz tel. 15 822 63 80 e-mail: m.tokarz_(at)_word.tarnobrzeg.pl Wydział Szkoleń i Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego Kierownik – Marek Ożga tel. 15 823 65 05 kom. 606 949 574 e-mail: m.ozga_(at)_word.tarnobrzeg.pl ; m.wasila_(at)_word.tarnobrzeg.pl Specjalista ds. Reklamy i Promocji Marcin Chodorek tel. 15 823 65 05 kom. 533 379 383 e-mail: m.chodorek_(at)_word.tarnobrzeg.pl Stanowisko ds. Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego Sławomir Bogdański tel. 15 823 65 05 kom. 604 481 209 e-mail: s.bogdanski_(at)_word.tarnobrzeg.pl Wydział Kadr i Obsługi Prawnej Kierownik - Beata Bojczynko tel. 15 823 65 05 e-mail: b.bojczynko_(at)_word.tarnobrzeg.pl Wydział Finansowo-Księgowy Główna Księgowa – Zofia Orzechowska tel. 15 823 65 05 e-mail: z.orzechowska_(at)_word.tarnobrzeg.pl Wydział Techniczno-Gospodarczy Kierownik Wydziału Maciej Prawica tel. 15 823 65 05 lub 15 823 55 19 e-mail: m.prawica_(at)_word.tarnobrzeg.pl Wydział Organizacji, Zamówień Publicznych i Bezpieczeństwa Informacji Kierownik Wydziału Mirosław Trela tel. 15 823 65 05 e-mail: m.trela_(at)_word.tarnobrzeg.pl Starszy Specjalista ds. Zamówień Publicznych, Ubezpieczeń i Administracji Barbara Kusy tel. 15 823 65 05 e-mail: b.kusy_(at)_word.tarnobrzeg.pl Administrator Bezpieczeństwa Informacji Główny specjalista ds. informatyki Andrzej Kraszewski tel. 15 823 65 05 e-mail: a.kraszewski_(at)_word.tarnobrzeg.pl |
|
|
|
|
Wydział Organizacji, Zamówień Publicznych i Bezpieczeństwa Informacji
Kierownik Wydziału Mirosław Trela tel. 15 823 65 05 e-mail: m.trela_(at)_word.tarnobrzeg.pl Naczelnik Kancelarii Prezydenta Monika Trela Pokój nr 39, II piętro ul. Wolności 7 tel. (15) 643 34 11 e-mail: mtrela_(at)_stalowawola.pl Czy to już klany partyjno - rodzinne? |
|