|
|
|
Szukam pewnego motocyklisty poruszającego się po Stalowej Woli dużym ciężkim czarnym motorem typu cruzer. Widziałam go na mieście w piątek miał z tyłu na bagażniku dużą czarną torbę podróżną. Ubrany był w czarną skórzaną kurtkę z orłem z tyłu oraz spodnie i czarne okulary. Z przodu miał naszywkę ale niezdążyłam przeczytać co miał na niej napisane. Bardzo proszę o namiary kto go zna jak mogłabym się z nim skontaktować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szukaj w Bractwie Polskich motocyklistów Biały Orzeł. Jeździ w okolicy kilku (nastu) klubowiczy. Niestety większośc jeździ motorami pasującymi do twojego opisu
https://www.faceb(...)?fref=ts tu masz oddział Nisko i pytaj ale ciut mało szczegółów "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Dzięki Jacek za info ale z tego co się dowiedziałam dzisiaj to napewno do tego bractwa nie należy. Ma inne logo na kurtce i tylko takiego dużego orła. Z tego co sobie przypominam jego motocykl jest taki wyćwiekowany na baku i bocznych sakwach.Wiem że jest ze Stalowej Woli. Na kasku z boku coś migało na niebiesko. Aha! Na początku tamtego roku brał udział w tej akcji charytatywnej dla chorej Zuzi na białaczkę. Był wtedy szukany dawca szpiku dla niej oraz parada na stadionie Stali. Wiem że wtedy też brał w tym udział.To tyle co się dowiedziałam
|
|
|
|
|
garaż koło Ogrodu Jordanowskiego , przy ul. Hutniczej - tam szukaj
|
|
|
|
|
Starszy gość z brodą i wiszącym ogonem jakiegoś futrzaka na sakwach?
|
|
|
|
|
Nie,nie To mężczyzna gdzieś w średnim wieku koło 40lat.Jego motor nie miał z tyłu futrzastego ogona z tyłu ale dokładnie taki sam widziałam na cmentarzu 1-go listopada też miał taką wysoką szybę z przodu tylko koloru był innego. Podobno kiedyś robił kursy lotnicze w Turbi na szybowcach czy paralotniach...
|
|
|
|
|
taki motocykl stoi w garażach na terenie firmy Vodex obok inkubatora i na przeciwko politechniki rzeszowskiej.
Wiek by się zgadzał. Chyba jest właścicielem firmy związaną z hydrauliką, |
|