|
|
|
Sosna czyli fartuch i ochraniacze dostepne w automatach w szpitalu ? A sala odwiedzin ?
Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja rodzilam we wrześniu i nikt ochraniaczy ani tym bardziej fartucha nie wymagał. Chyba, ze do porodu.
Jest taki pokój, przez który można wejść na oddział i tamtędy też się wychodzi z noworodkiem. Nie wiem czy to jest jakiś oficjalny pokój odwiedzin, ale widziałam, że tam czasami mamy wychodziły do starszych dzieci właśnie. |
|
|
|
|
chyba w automacie ale pewna nie jestem bo nikt nie zdazyl mnie odwiedzic Tylk do dziewczyny obok maz przyszed i narzekal Moje dziecko pojechalo na rzeszow wiec ja kilka godzin po cc wrocilam na ginekologie
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Nie to zebym panikowala ale 20 mam planowane cc i poprostu chce miec dopiete wszystko na tip top bo z facetami wiadomo. Ja ostatni raz to tam bylam przed remontem gdzie wizyt nie bylo w salach.
|
|
|
|
Bardzo pilne ... ma ktos nr do Napieral. ????
Napraede bardzo pilne Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość. |
|
|
|
|
Czy ktoras z Was moze polecic dobrego ginekologa onkologa z okolic ? Ew. czy ktos moze powiedziec cos wiecej na temat Andrzeja Sekowskiego ? Prosze bez ironi powazna sprawa. Dziekuje.
|