|
|
|
Odnosze sie do artykułu. Czy ktos wie na jakiej zasadzie dziala taki breloczek? Chcialem cos takiego kupic do samochodu, zeby w razie kradzieży odrazu namierzyc auto ale na necie znalezlem urzadzenia jak cegla od 1000 zl w gore. Cos tak malego jak breloczek mozna by schowac gdzies w samochodzie i spac spokojnie. Oni to rozdaja za darmo wiec to nie moze byc drogie, no chyba ze odbiornik jest jakis duzy i drogi. W artykule pisza ze to jakies super dokladne jest, w filmach widzialem takie rzeczy ze ktos wklada jakies nano urzadzenie np do kieszeni kogos zeby go sledzic. O żony mogly by takie breloczki wkladac niewiernym mężom do kieszeni Niech ktos kumaty sie wypowie jak to jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak chcesz użyć do celu, który opisałeś to sobie odpuść.
Kradnący samochody mają dwa urządzenia, które skutecznie eliminują taki sprzęt - zakłócacz GSM i GPS. |
|
|
|
|
Obawiam się, że to właśnie zostało zaczerpnięte z filmu i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Oczywiście mogę sie mylić i jeśli uda Ci sie coś takiego znaleźć to podziel sie ta informacją. Tez chętnie zakupię i zabezpieczę swoje autko
PS. Do uuuuuu pod warunkiem że będą sie spodziewali takiego urządzenia w moim 10 letnim autku "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Witam,
Odnośnie breloczka - nie chce się wypowiadać. Ale urządznie bateryjne będzie miło określony czas działania. Odbiornik GPS trochę prądu pożera. Ale Jeżli ktoś takie coś by chciał wystarczy telefon + odpowienia aplikacja i można śledzić. Jakiś miesiąc temu wykonałem taki tracker na telefon kom. Aplikacja działa w tle. Wysyła położenie do serwera www i tam ładnie wsystko widać gdzie jest telefon Mogę udostępnić do testów. |
|
|
|
|
to ze gps to troche pofantazjowal, te breloczki to nic innego jak "smycz na klucze", czy key findery/locator jak kto woli :] koszt jest rzeczywiscie niewielki 3-5 zeta w hurcie pewnie taniej, zasieg ze 20-50m zaleznie od urzadzenia, na odbiornik dostaje sie sygnal dzwiekowy, swietlny co tam se kto wymysli. Nadaje sie zeby sprawdzic czy kogos nie ma w domu, ale jak ktos wyjdzie sie zesrac do wychodka to moze byc roznie.
edit: przyklad http://alleg(...)035.html iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ten breloczek z Twojego przykładu to szajs.
On po prostu na byle jaki dźwięk(nie tylko gwizd)lub dotyk piszczy i człowieka denerwuje, a w sumie to nawet nie na dźwięk tylko po prostu sam z siebie co chwilę piszczy. Ma bardzo mały zasięg. Widziałam takie w sklepie w stulu "po 3 zł" na Jana Pawła. |
|
|
|
|
Nie ma mozliwosci zeby breloczek byl za kilka pln i dzialal jako gps. Poza tym takie gps w aucie zra niezle pradu, przy gorszych aku u mnie w firmie pojawialy sie problemy ... i jest to konkretne urzadzenie a nie jakis breloczek. Dziennikarzyny nakrecaja jakies chore wizje.
Co do samego urzadzenia gps - oczywiscie sa urzadzenia ktore zaklocala skutecznie ich sygnal. Samo urzadzenie gps tez nie jest bez wad i idealne i 100% skuteczne nie jest. |
|
|
|
|
CYTAT Ten breloczek z Twojego przykładu to szajs. On po prostu na byle jaki dźwięk(nie tylko gwizd)lub dotyk piszczy i człowieka denerwuje, a w sumie to nawet nie na dźwięk tylko po prostu sam z siebie co chwilę piszczy. Ma bardzo mały zasięg. Widziałam takie w sklepie w stulu "po 3 zł" na Jana Pawła. preciez nie napisalem ze to jest ten, tylko ze szajs dzialajacy na podobnej zasadzie, nikt nic innego w tej cenie nie wymysli, bedzie to urzadzenie ktore zadziala w odleglosci od kilkunastu do max 40-50 metrow iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
http://allegro.pl/samochodowy-lokalizator-gps-promocja-i5052890388.html
a może to ? |
|