|
|
|
czy ktoś to potwierdzi?? serio przeszukiwali i zabierali alkohol??
artykuł przeczytałam na st...a.eu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Też czytałam. Zakaz zakazem, ale przeszukiwanie prywatnych rzeczy pod nieobecność właściciela to przesada... ciekawe...
|
|
|
|
|
haha nie wiem może to ściema. Jak ja miałam tam studniówkę to ochorna też przeszukiwała, ale rodzice dzielnie strzegli. Po to się robi dekoracje żeby tam ukryć.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Trzeba też znać swoje prawa bo ochrona czy inna osoba nie ma prawa do przeszukania, prawo do przeszukania posiada wyłącznie tylko policja.
|
|
|
|
|
Z tego co wiem to policja zabierała alkohol przy pomocy ochrony,na teren szkoły nie wolno wnosić alkoholu i właśnie najlepiej robić imprezę w lokalu.
|
|
|
|
|
Ciekawe czy któremuś z gości nie zginęła gotówka albo jakiś wartościowy przedmiot. Takie przeszukanie jest całkowicie bezprawne i powinno się odbyć tylko za zgodą i w obecności gości. Nawet policja nie robi takich akcji bo przypał....
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
kto byl organiztorem studniowki na staszicu? on ponosi glowna odpowiedzialnosc? samorzad uczniowski? rada rodzicow?
|
|
|
|
|
Poszukuję filmu: LIP DUB LO KEN Staszic Stalowa Wola
Prawdopodobnie YouTube usunął go za złamanie praw autorskich do piosenki Queenu, ale może ktoś ma na dysku. Co do całej sprawy, w szkole zgodnie z prawem pić nie wolno. Okazji na picie jest wiele, a czy naprawdę nie można choć raz bawić się na trzeźwo? Co do skradzionych telefonów, czy monitoring coś wykazał? |
|
|
|
|
Dzieci odejdzcie od komputera i ochloncie bo tym tematem starsze pokolenia maja z was tylko ubaw
|
|