|
|
|
Witam chcialem dowiedziec się czy dobry pomysl zabrac Swoja dziewczyne W Walentynki na Pięćdziesiąt twarzy Greya kino Wrzos ???
Mile widziane komentarze dziewczyn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moim zdaniem kino jako lepsza ballada, pomysł na film-fajny Wiele dziewczyn chce na to isc
|
|
|
|
|
jeśli chce zobaczyć ten film to jak najbardziej ,potem jakaś kolacyjka,spacer i wieczór (moim zdaniem ) idealnie spędzony
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
Tia.. oryginalne.
|
|
|
|
|
Ja bym poszła, ale mąż nie chce tego oglądać, więc go nie ciągnę na siłę
Ale wydaje mi się, że to wszystko zależy od tego jaki ma gust dziewczyna bo jedna woli romansidła a inna filmy wojenne więc ciężko podpowiedzieć |
|
|
|
|
CYTAT Witam chcialem dowiedziec się czy dobry pomysl zabrac Swoja dziewczyne W Walentynki na Pięćdziesiąt twarzy Greya kino Wrzos ??? To zależy od poziomu IQ dziewczyny Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Ja przed filmem polecam przeczytać książkę , nie jest to typowe "romansidło"...... 😉
|
|
|
|
|
CYTAT Moim zdaniem kino jako lepsza ballada, pomysł na film-fajny Wiele dziewczyn chce na to isc Czemu Ballada lepsza??? |
|
|
|
|
Zależy od Twojej dziewczyny, jeśli lubi kiepskie książki/filmy to zabieraj. Ja bym swojego faceta śmiechem "zabiła" jakby mi to zaproponował. Lepiej wydaj tę kasę na dobrą kolacje i jakiś prezent.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Czytałem recenzje i oglądałem zwiastun wiec zapowiada się ciekawie
|
|
|
|
|
Kazdy zwiastun ma to do siebie ze ma sceny wyrwane z kontekstu posklejane a w rzeczywistosci klapa.
Ciekaw jestem jaka recenzje, przeczytaj recenzje krytyka filmowego a nie jakiegos dzienikarzyny. |
|
|
|
|
Filmu nie oglądałam, książki nie czytałam, ale... zajawki źle mi się kojarzą i wcale nie wiem czy Twoja dziewczyna nie będzie zażenowana .....
|
|
|
|
|
Moze kolega liczy w kinie po kinie na hmm ....
|
|
|
|
|
Współczuje dziewczynom które obchodzą „święta” 4 razy na rok (14.02,8.03,imieniny,urodziny), albo macie tak niską samoocenę lub zadajecie się z kolesiem który jest „szczeniakiem” emocjonalnie niedorozwiniętym.
Natomiast co do filmu może nie będę oryginalny jednak w pierwszej kolejności książka „ pobudza fantazje” i daje do myślenia. Czy tak dokładne opisy sytuacji , zachowań i reakcji ciał są wymysłem autorki ?? zapewniam dziewczyny dajcie choć 10% tego co jest w książce dla swojego partnera, a prawdziwy mężczyzna będzie was doceniał zdecydowanie częściej niż 4 razy w roku. P.S. nie jestem za zadawaniem bólu |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
@truskawka1
CYTAT To zależy od poziomu IQ dziewczyny Czyli nie może być wyższe niż 100? A może to też za dużo na ten film? |
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
pomysl twój jak najbardziej fajny ja tam bym się ucieszyła
|
|