NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zakupy »
wózek dla dziecka,
ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 17:26  
Gdzie w Stalowej Woli są sklepy gdzie można kupić wózek dla dziecka?

J_U_T_K_A
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 17:26  

J_U_T_K_A
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 17:59  
na narutowicza Smerfus, Dom Dziecka.. Centrum na niezlomnych.. Na edukacji Milcia ale w zasadzie dadza katalogi i jak cos Ci sie spodoba sciagaja. Czyli w zasadzie lepiej samemu na necie popatrzec.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 18:52  
Większość osób bierze na internecie, ewentualnie rzeszów

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 19:50  
W centrum Stalowa Wola nie ma już sklepu z rzeczami dla dzieci, został przeniesiony.
A tak swoją drogą jaki wózek polecacie dla malucha?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 20:24  
W smerfusiu najfajniejsze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 21:21  
W stalowej w milci, domu dziecka, i jeszcze jakis jeden jest sklep niedaleko domu dziecka, ale nie pamietam jego nazwy. Tyle ze w stalowej sprzedaja beznadziejne wozki, dla swojego dziecka zamowilam przez neta, w stalowej nie kupilabym zadnego. Wozek jaki ktos poleca, hm podaj czego oczekujesz od wozka, kola, amortyzacja, ciezar, czy do miasta czy poza itd to cos sie wybierze. Ja mam jane muum, leciutki, skretne kolka, funkcja kolyski w gondoli jesli sie odepnie paski, lekki ze latwo go na gore w bloku wniesc, stelaz latwo sie sklada, typowo miejski, ale i bardziej wiosenno letni, glownie spacerowka, ale sztywniak, nie ma amortyzacji, tyle ze mi to nie przeszkadza bo nie jezdze po wertepach, ani gdzies w terenie.
Dosyc popularnym wozkiem jest x lander, no wybor jest duzy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 21:55  
Właśnie zastanawiałam się nad xlander-em, co do konkretów to musi być wygodny, lekki, łatwy do składania i przewożenia, wielofunkcyjny... mozliwosc zamontowania zarówno gondoli, spacerówki, jak i fotelika. Na rynku jest tyle roznych modeli, że trudno coś wybrać.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2015r. 21:56  
Nie polecam camarelo model carmela ze smerfusia, slabe materialy i wiele niedociagniec, spacerowka niewygodna dla dziecka ale smerfusia polecam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lut 2015r. 09:12  
Również polecam Jane muum, spełnia wszystkie twoje kryteria. Bardzo solidnie zrobiony wózek, mi służy już 3 rok.
W mieście radzi sobie super, w lesie i na polach też daje radę. X-landery są sporo cięższe, gorzej się je składa, a np. X-move mimo pompowanych kół ma dużo gorszą amortyzację.

Ona, ten wózek nie ma funkcji kołyski, a wrecz instrukcja tego zabrania.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lut 2015r. 09:19  
http://www.bebetto.eu/produkt/12/pascal
Ja polecam taki, solidny, duże pompowane koła, super amortyzacja i w ogóle samo sterowanie nim dla mnie jest ok
Nie należy do najlżejszych, kupiliśmy taki w smerfusiu, był na stanie więc przed kupnem dobrze go oglądnęliśmy.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 7 Lut 2015r. 12:39  
Polecam graco quattro aktualnie na allegro jakies 1000zl wersja 3w1 - niedrogo w porównaniu do nowszych modeli graco, wozek sprawdza się swietnie i jako gondola i jako spacerówka wystarcza na długo, ma bardzo duzy kosz na zakupy, prowadzi się bardzo fajnie, wagowo taki sredni sa pewnie i lżejsze ale cięższych tez jest dużo.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lut 2015r. 12:43  
CYTAT
Również polecam Jane muum, spełnia wszystkie twoje kryteria. Bardzo solidnie zrobiony wózek, mi służy już 3 rok.
W mieście radzi sobie super, w lesie i na polach też daje radę. X-landery są sporo cięższe, gorzej się je składa, a np. X-move mimo pompowanych kół ma dużo gorszą amortyzację.

Ona, ten wózek nie ma funkcji kołyski, a wrecz instrukcja tego zabrania.

Pierwsze od ciebie takie rzeczy slysze, a mam kilku znajomych ktorzy posiadaja ten wozek, i nawet na filmikach instruktażowych jest przez moment pokazane jak ktos gondola buja na ramie.
Mam te instrukcje i nic nie pisze o tym ze instrukcja tego zabrania, tylko ze jesli chcemy ograniczyc ewentualne kolysanie gondoli micro to mozna zastosowac system mocowania, czyli paski przyczepione do gondoli ktore zaczepia sie na rame. Wiec jesli ide z dzieckiem na spacer i nie chce by bujalo zaczelam paski i wtedy mam wszystko stabilne, jak chce uspic dziecko np na spacerze a nie chce zasnac metoda wozenia w przod i tyl odczepiam paski i kolysze gondole na ramie jedna reka siedzac sobie spokojnie na lawce. Robie tak juz od dobrych paru miesiecy i nie tylko ja ktora uzywam tego wozka. W marcu przechodzimy juz na spacerowke, bo w gondolce juz powoli robi sie ciasno ;) No ale kazdy robi jak uwaza.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lut 2015r. 14:24  
Ja poecam ci podjechać do Rzeszowa ja jak kupowalam wózek to najpierw w smyku oglądałam bo było z czego wybierać

Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!!
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 7 Lut 2015r. 15:33  
Jak jechać do Rzeszowa po wózek to już lepiej do Kraczkowej odbić do hurtowni sezam. Sama przerabiam już 6 wózek więc coś troszkę o tym wiem.

Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ !
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lut 2015r. 19:06  
Tez polecam pojechac do Kraczkowej, bardzo duzy wybor rzeczy dla dzieci

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zakupy »