|
|
|
Piszę tego posta, aby trafiały tutaj "perełki" w dziale ogłoszenia. Nie da się ich moderować, bo są ok... ale jakoś zapierdają dech w piersiach jak się je przegląda. Zaczne od przykładu pierwsze
Ogłoszenie dodane 15 stycznia: http://stalo(...)d=285851 Oraz prawie to samo ogłoszenie dodane dzisiaj tj 7.2.2015 http://stalo(...)d=279733 Dlaczego prawie ? Różnica jest jedynie dwa tysiące... atracyjne dwa tysie. Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Może mieli " wielkie" zainteresowanie i podwyższyli cenę
A tak serio -to typowo stalowowolskie podejście do biznesu -nachapać się szybko a potem d..a zmarzła. |
|
|
|
|
CYTAT A tak serio -to typowo stalowowolskie podejście do biznesu -nachapać się szybko a potem d..a zmarzła. A o co chodzi w biznesie, aby nie zarabiać jak można? Trzeba sobie samemu założyć biznes i oddać wszystko potrzebującym |
|
|
|
|
Sory, nie czaję z jakie powodu perełka. Skoro prosperujący biznes więc może się coś zmieniło. Wyposażenie albo jakiś towar długoterminowy. Bardziej rozbrajają mnie ogłoszenia które nagminnie pojawiają się z działu matrymonialne, po prostu burdel na kółkach ofert chyba więcej niż w rozwadowskim różowym domku.
|
|
|
|
|
Ogłoszenia matrymonialne sa "the best" codziennie je przegladam, czasami sa lepsze od dobrego kawalu
|
|
|
|
|
Te ogłoszenia matrymonialne to tragedia admini nawet tego w ogóle nie przeglądają.A tak poza tym niby kryzys ludzie pieniędzy nie mają a non stop są tam propozycje sexu za pieniądze sponsorzy wielcy.
|
|
|
|
|
CYTAT Te ogłoszenia matrymonialne to tragedia admini nawet tego w ogóle nie przeglądają.A tak poza tym niby kryzys ludzie pieniędzy nie mają a non stop są tam propozycje sexu za pieniądze sponsorzy wielcy. Zapewniam Cię że przeglądają ... Dla mnie ogłoszenia jak każde inne ... Fakt od czasu do czasu coś wyleci ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Te ogłoszenia matrymonialne to tragedia admini nawet tego w ogóle nie przeglądają. Admini mają umoralniać ludzi ? |
|
|
|
|
heh większość tych ogloszeń matrymonialnych to pisze chyba jedna i ta sama osoba tak mi sie wydaje Pozatym jest wiele portali randkowych na których można poznać ciekawe osoby
|
|
|
|
|
CYTAT Te ogłoszenia matrymonialne to tragedia admini nawet tego w ogóle nie przeglądają.A tak poza tym niby kryzys ludzie pieniędzy nie mają a non stop są tam propozycje sexu za pieniądze sponsorzy wielcy. CYTAT Zapewniam Cię że przeglądają ... Dla mnie ogłoszenia jak każde inne ... Fakt od czasu do czasu coś wyleci ... W dziale ogłoszeń jest taki porządek że ho ho. |
|
|
|
|
Amanda to z tych ogłoszeń chcesz porównywać do portali randkowych. Weź przestań. Chyba że aż tak kryteria randki się pozmieniały. Ale fakt teraz zaprosić dziewczynę 'na loda' nabrało nowego znaczenia.
|
|
|
|
|
Zgadzam się z niektórymi przedmówcami- ogłoszenia z działu Matrymonialne są bardzo niesmaczne.
Tak trudno ustawić po prostu aby te ogłoszenia nie były pokazywane na głownej stronie Ogłoszeń tylko i wyłącznie po kliknięciu w zakłądke "Matrymionialne"? |
|
|
|
|
padi00 w tej chwili pisze jako normalny użytkownik
A kim Ty jesteś żeby kogoś moralizować ? W XXI wieku dziwi Cię seks ? Że panie szukają panów lub pań ... i panowie pań lub panów i to nie zawsze za darmo ? Był się czas przyzwyczaić bo to "najstarszy zawód świata" ... Mi przeszkadza np. handel używanymi ubraniami a panu X może handel zwierzętami i co z tym zrobimy ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Moderowano przez: el.Banan Sorki przez pomyłkę usunąłem wpis
|
|
|
|
|
Różnica jest taka że za jedne trzeba zapłacić a za te drugie można skorzystać za free ... Nie wiem komu zazdrościsz tym co płacą czy tym co dodają takie ogłoszenia ?
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Super jeszcze mi posta wyrzuciłeś!!!
|
|
|
|
|
Przeprosiłem ... jeżeli możesz napisz go jeszcze raz a ja go tam wrzucę ...to mogę
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=290925
Bilety za 26 zł, w kasie kina 28 (2 normalne) |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jak jestes taki mądry to je kup, dawno śladu nie ma w kasie po biletach idealny film na walętynki
|
|
|
|
|
Na " walętynki" może i tak. Ale na walentynki pewnie tak.
|
|
|
|
|
Nawet jeśli by były to w ogłoszeniu są taniej więc nie wiem co miałoby być złego w tym ogłoszeniu.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=293176
Na poczatku ogloszenia jest... "Nietypowy,niepowtarzalny i jedyny w Polsce. Nie ma go nigdzie w internecie na polskich stronach..." i kończymy czytanie... a tu nagle.... "W Polsce w sklepie internetowym 10499,- zł " No to jak to w koncu jest czy go nie ma ? Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=288860
Tu sprzedają królika, "członka rodziny" jak napisali. ♥♥♥ |
|
|
|
|
Strasznie suche te ogłoszenia wrzucacie.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Strasznie suche te ogłoszenia wrzucacie. to pochwal się swoim Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|