|
|
|
CYTAT Witam. A ja ze swojej strony powiem ( napiszę) , że olać Uniwheels i jego poszczególne zakłady , kasa to w Alutecu wiem bo pracuje tam , fakt nic od razu .... Dziękuję Acha co do Uni... pracowałem tam , masakra Polak Polakowi wrogiem jak Capo etc etc Pozdowienia dla chłopaków z Alutecaboks: się zgadza się, 20 któraś wypłata, trójka z przodu to jest to pozdro kokile |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pozdro kokile!!!
|
|
|
|
|
Ba! już 2 wpłata była 2 z przodu pozdro uni haha
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam. A ja ze swojej strony powiem ( napiszę) , że olać Uniwheels i jego poszczególne zakłady , kasa to w Alutecu wiem bo pracuje tam , fakt nic od razu .... Dziękuję Acha co do Uni... pracowałem tam , masakra Polak Polakowi wrogiem jak Capo etc etc Pozdowienia dla chłopaków z Alutecaboks: się zgadza się, 20 któraś wypłata, trójka z przodu to jest to pozdro kokile no pewnie , a to że ponad 240 godzin w miesiącu w robocie to nic.... ważne że więcej zarabiam ! |
|
|
|
|
CYTAT no pewnie , a to że ponad 240 godzin w miesiącu w robocie to nic.... ważne że więcej zarabiam ! TO NIC idź płakać gdzie indziej... |
|
|
|
|
nighthawk Czy winni smierci dwóch młodych pracowików Alutecu zostaną kiedyś odpowiednio i sprawiedliwie ukarani?
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Witam. A ja ze swojej strony powiem ( napiszę) , że olać Uniwheels i jego poszczególne zakłady , kasa to w Alutecu wiem bo pracuje tam , fakt nic od razu .... Dziękuję Acha co do Uni... pracowałem tam , masakra Polak Polakowi wrogiem jak Capo etc etc Pozdowienia dla chłopaków z Alutecaboks: się zgadza się, 20 któraś wypłata, trójka z przodu to jest to pozdro kokile[/cytat tylko uwazaj zeby cie przez przypadek nie spalili |
|
|
|
|
"spalili" to tak jakby oblewali tam ludzi benzyna i rzucano w nich zapalkami
kumpel pracuje ok.8 mcy w Alutecu i ponizej 3 z przodu nie schodzi i wcale duzo nadgodz. nie robi. To kwestia premii. |
|
|
|
|
4 brygady pewnie...
ALOHA :)) |
|
|
|
|
Żal wam dupę ściska i tyle , ale rozumie .
A tak 4 bryg. choć nie na każdym wydziale |
|
|
|
|
U nas płoną ludzie haha ale u was pod suwnicę można wpaść haha ATS
|
|