|
|
|
mariusz12879 - w swojej wypowiedzi troszczysz się rozumiem o właścicieli galerii ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT mariusz12879 - w swojej wypowiedzi troszczysz się rozumiem o właścicieli galerii ? sadzisz od rzeczy, jak zresztą zawsze ... |
|
|
|
|
Krakowska Plaza, cóż za przyklad.
|
|
|
|
|
wiadomo kiedy otwarcie?i jakie sklepy beda?
|
|
|
|
|
W listopadzie.
Ktoś kiedyś napisał, że cena wynajmu w Vivo powinna wynosić ok 50zł/m2. Tylko, ze jakby wynajmowali za taką cenę, to pewnie nigdy by się inwestycja nie zwróciła. Przecież koszt wybudowania i utrzymania galerii jest praktycznie taki sam czy to w Stalowej Woli czy to w Rzeszowie. Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ceny by miały być tak niskie? Sklepy w takich galeriach to na prawdę poważny biznes, dla ludzi którzy jak już umoczą kilka milionów na wynajmie to będą mieli za co żyć. Uważam, że biznes w Vivo ma bardzo dużą szansę powodzenia, bo jakby nie patrzeć to jedyna sensowna galeria w okolicy. |
|
|
|
|
Otwarcie bedzie w 3 kw biezacego roku a nie w listopadzie. Już bylo pare ofert do pracy w nowej galerii w hotelach i ostatnio też w H&M. Wiem bo kolezanka dostała prace w H&M.
|
|
|
|
|
CYTAT mariusz12879 - w swojej wypowiedzi troszczysz się rozumiem o właścicieli galerii ? Mam ich DALEKO W DUP... Mając taką kase jak oni ( Prima, Stal ) nigdy bym nie wybudował takich Galeri, to są typowe nie przemyślane decyzje. " Łatwo przyszło, łatwo poszło" |
|
|
|
|
Ogłoszenia do HM są ciągle aktualne bo jeszcze nikogo nie wybrali, więc nie wiem jakim cudem dostała tą pracę na pewno.
|
|
|
|
|
CYTAT Ogłoszenia do HM są ciągle aktualne bo jeszcze nikogo nie wybrali, więc nie wiem jakim cudem dostała tą pracę na pewno. To że Ciebie nie zaprosili na rozmowe nie znaczy że jej też nie Nie wnikam. |
|
|
|
|
Rekrutacja w sieciowkach to 3 etapy a Twoja kolezanke juz przyjeli tak ? To kiedy jedzie z innymi na szkolenie do ktoregos z miast gdzie sieciowka ma biuro aby pokazac w sklepie firmowym od czego jest kierownik gl. kierownik ds. dekoracji itd itp
Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość. |
|