|
|
|
Jak w temacie - gdzie w stalowej woli mógłbym pytać o zamiennik obudowy - stary pilot od strzeżonego parkingu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wypadało by podać przynajmniej producenta pilota.
Allegro. |
|
|
|
|
Gdyby pilot był markowy, nie zadawałbym głupich pytań na forum.
To stary pilot z dwoma przyciskami od bramy strzeżonego parkingu marki NO NAME. Na allegro oczywiście znalazłem - natomiast koszt paczki jest 2x większy niż koszt pilota, stąd temat na forum. Sądzę że w stalówce gdzieś ktoś oferuje podobne rzeczy. konkretnie to ten model http://alleg(...)647.html |
|
|
|
|
Czy w Stalowej można kupić gdzieś pilota do bramy garażowej który jest "samokopiujący" ? na allegro są po ok 20zł ale mi potrzeba w sumie na już. Można gdzieś kupić taki uniwersalny?
:) |
|
|
|
|
CYTAT Gdyby pilot był markowy, nie zadawałbym głupich pytań na forum. To stary pilot z dwoma przyciskami od bramy strzeżonego parkingu marki NO NAME. Na allegro oczywiście znalazłem - natomiast koszt paczki jest 2x większy niż koszt pilota, stąd temat na forum. Sądzę że w stalówce gdzieś ktoś oferuje podobne rzeczy. konkretnie to ten model http://alleg(...)647.html a co ci za rownica czy kupisz po zanizonej sztucznie cenie nadrabiajac kosztem paczki czy na miejscu znajdziesz 3 x drozej ? Mozesz pytac na 1go sierpnia na zakrecie - na pewno cos ci dobiora. |
|
|
|
|
CYTAT Czy w Stalowej można kupić gdzieś pilota do bramy garażowej który jest "samokopiujący" ? na allegro są po ok 20zł ale mi potrzeba w sumie na już. Można gdzieś kupić taki uniwersalny? A później będzie, że nie działa jak powinien Tak to bywa z pilotami "uniwersalnymi". |
|
|
|
|
na warchołach w nisku pan dorabia trzeba mieć stary jakoś go programuje mój juz działa 4 lata polecam chyba 60 zł.
|
|