|
![]() |
|
Witam
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Z ciekawości gdzie on teraz przyjmuje?
|
|
Dołączył: 27 Gru 2014r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Adres : Tomasz Adamczyk
ul. Krzywa 58, Stalowa Wola 502 506 245 Opinie-link: http://www.znany(...)owa-wola |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ale na krzywej zdjął reklamy itp, napewno przyjmuje?
Na dole są reklamy dentystyczne, ale na górze nie ma już szyldu. |
|
|
![]() |
|
przyjmuje napewno, byłem z zona w tamtym tygodniu, dzwonic i sie umawiac
|
|
|
![]() |
|
dzieki za odp, glownie chodzilo mi o to czy moge zadzwonic na ten numer i nie dostac zj....ki ze to prywatny itd
![]() |
|
|
![]() |
|
ja robiłam badania w tamtym roku w sumie 2 wizyty- pierwsza obejmowała cytologię, usg dopochwowe a druga odczyt wyniku cytologicznego i usg piersi w sumie 270 zł
|
|
|
![]() |
|
Polecam !
|
|
|
![]() |
|
ja polecam Z.Zymroza
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ja robiłam badania w tamtym roku w sumie 2 wizyty- pierwsza obejmowała cytologię, usg dopochwowe a druga odczyt wyniku cytologicznego i usg piersi w sumie 270 zł O masakro!! A co to znaczy odczyt wyniku cytologii? Ja dostaje od mojego lekarza smsa z wynikiem i od razu w tym smsie jest interpretacja - czy dobry czy zapalne zmiany itd - jak chce moge podejsc i odebrac wynik, bez wizyty i bez dodatkowych kosztów. |
|
|
![]() |
|
tzn można telefonicznie ale ja akurat jeszcze miałam mieć robione usg piersi
|
|
|
![]() |
|
wiesz co do usg piersi to nigdy nie slyszałam by ktoś polecał dr adamczyka
![]() dobrze usg zrobi dr Pawlak z tbg czy dr Antonowicz dr Wilczyńska ale Adamczyk?! - pierwsze słysze... tak czy inaczej - info o wyniku dostaje smsem, oczywiscie za moja zgoda a tak jak pisałam wynik cytologi mogę dostać w orginale jak tylko podejde do gabinetu. |
|
|
![]() |
|
Polecam prowadził mi ciąże
![]() minusy niestety to dosc duzy koszt ale wiem ze teraz coraz wiecej lekarzy sie tak ceni i trzeba ciagnac go nieraz za jezyk ![]() |
|
|
![]() |
|
mysle, ze na zdrowiu nie ma co oszczedzac, Adamczyk cieszy sie dobrymi opiniami wiec kasy w powietrze sie nie wyrzuci
![]() |
|
|
![]() |
|
Też mogę polecić Pana Adamczyka, konkretny i dokładny. Może trochę malomowny, ale zawsze w razie wątpliwości można zadać pytania i wszystko wyjasni. Zależy co dla kogo się liczy, jak dla mnie lekarz nie musi być przesadnie miły i gadatliwy, ważne by znal się na rzeczy i potrafil stawiać trafne diagnozy.
Jedyny minus to koszty przy wizytach prywatnych 80zl, a z usg 120zl Z reszta uwazam, że w Stalowej ciężko o dobrego ginekologa... wszyscy są dobrzy, dopóty, dopóki wszystko jest w porządku, jak coś jest nie tak wtedy zaczynają się schody. Mi osobiście pomogl tylko Adamczyk, reszta rozkladala tylko ręce. |
|
|
![]() |
|
Ja tam wolę Zymróza. Najlepszy lekarz w okolicy
![]() |
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A dlaczego nie na nfz tylko upychacie lekarza kieszenie.ja polecam Biesia
|
|
|
![]() |
|
Uwazam, że nie ma co oszczędzać na ciazy. Chodziłam na początku do biesia (nigdy kolejek do niego nie było, teraz już wiem dlaczego) I właśnie dzięki temu niedoukowi miałam w ciąży operacje.
|
|
|
![]() |
|
Czy ktoś orientuje się ile obecnie kosztuje usg u Adamczyka (chodzi mi o usg w ciąży - polowkowe)
|
|
|
![]() |
|
Pół roku temu za wizytę z USG płaciłam 150 zł.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Poprosze o nr tej firmy od dachu, czy kładą tez dachówkę? 3D 4D ok 200 zł
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja tam wolę Zymróza. Najlepszy lekarz w okolicy kiedys moze tak...................
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja również polecam Adamczyka, fakt do tanich nie należy, ale prowadził moje dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
![]() |
|
Niestety nie podzielam opinie, że jest to dobry lekarz. Wadę płodu wykrył w 35 tygodniu, gdzie normą krajową jest 7 tydzień... od początku ciąży wizyty były prywatne i po każdym usg zapewniał że wszystko jest ok
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Niestety nie podzielam opinie, że jest to dobry lekarz. Wadę płodu wykrył w 35 tygodniu, gdzie normą krajową jest 7 tydzień... od początku ciąży wizyty były prywatne i po każdym usg zapewniał że wszystko jest ok Również uważam, że jego "sława" i profesjonalizm są mocno przereklamowane. Teraz ma nadmiar pacjentek i chyba już nie musi się tak przykładać do swojej pracy jak kiedyś. |
|