|
|
|
Jak w temacie, czy ktoś posiada skany ulotki rozprowadzanej przed wyborami przez obecnego prezydenta?
Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest dostępna na jego stronie internetowej (nadberezny.pl).
|
|
|
|
|
Strona nadberezny.pl została usunięta. Czy istnieje inny dostęp do tej ulotki?
|
|
|
|
PW.
|
|
|
|
|
Internet pamięta: https://web.a(...)ezny.pl/
Niestety PDF z ulotką prawdopodobnie nie został zarchiwizowany. Plik nazywał się program_LN.pdf Nie wiem, jak wygląda kwestia z prawami autorskimi. Chyba nie możesz publicznie udostępnić tej ulotki. Też chętnie bym ją przeczytał. |
|
|
|
|
manukun trza było se zachować!!!!!, a poza tym cos mi sie obiło o uszy żeś ty nie z tutejszy a nadgorliwy w sprawach naszego miasta za trzech!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
No, bezczelny. Będzie naszemu słońcu obietnice wypominał.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Szuka "haków" ale to już wyszło z mody
|
|
|
|
|
A czy czasem prezydent w kampanii nie apelował, żeby zachować te ulotki i sprawdzać jak realizuje obietnice??
|
|
|
|
|
CYTAT A czy czasem prezydent w kampanii nie apelował, żeby zachować te ulotki i sprawdzać jak realizuje obietnice?? Myślałem, że pozostawienie jej pod opiekę babci wystarczy. "Zapodziała się" gdzieś, a nie przeszło mi przez myśl, że może zginąć w tak bezpiecznym miejscu. Rodzicielka mojej rodzicielki stwierdziła bowiem z iskrą w oku, że i tak niewiele tych obietnic zostanie zrealizowane, więc się jej pozbyła. "Żebym sobie nie robił nadziei"... Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
ano widać już takie wychowanie i takie myślenie, no cóż zal Ci PO prawda?oni tyle dla nas zrobili,taki dobrobyt był i popatrz Ty się, urwało się
|
|
|
|
|
urwało sie wraz odejściem starego prezydenta, ale czy nowy prezydent zabrał ci cały dobrobyt ofiarowany przez poprzednika?chyba nie wiec ciesz się tym co dał ci poprzednik aż przez 3 kadencje, a jak nie to szukaj innego miasta
|
|
|
|
|
Persymona, a Tobie może dał pracę w urzędzie dlatego go tak bronisz ;)
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Persymona zalatujesz osobą o której konkurencja pisała. PiS opłaca media warto poczytać
|
|
|
|
|
Persymona napisała.
CYTAT wiec ciesz się tym co dał ci poprzednik aż przez 3 kadencje, Dupsko Ci ściska że Twój pupil / czytaj pracodawca / jednej kadencji nie wytrzyma na tym stołku. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
manukun - dostałeś tą ulotke na PW ? Nie wiem czy mam sę fatygować w tworzenie pdf'a i wysyłanie , udostępnianie.
|
|
|
|
|
Fox-GreyFox mam prośbę, wklej ją na tą stronę niech wszyscy sobie przypomną i zapamiętają obietnice obecnego Prezydenta Stalowej Woli.
Niech ta ulotka będzie przestrogą na przyszłość. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
CYTAT manukun - dostałeś tą ulotke na PW ? Nie wiem czy mam sę fatygować w tworzenie pdf'a i wysyłanie , udostępnianie. Niestety nic nie doszło. Chyba można tutaj wkleić. Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
stary komuchu co ty gadasz w ogóle, śmiac mi się chce z twoich podejrzeń)))))))))))))))
|
|
|
|
|
CYTAT urwało sie wraz odejściem starego prezydenta, ale czy nowy prezydent zabrał ci cały dobrobyt ofiarowany przez poprzednika?chyba nie wiec ciesz się tym co dał ci poprzednik aż przez 3 kadencje, a jak nie to szukaj innego miasta Cóż, z tego "dobrobytu" może kiedyś skorzystają moje dzieci. Może będą korzystały z powstałych instytucji, może będą jeździły po nowych drogach, może będą pracować w strefie przemysłowej. Ale jedno jest pewne - na pewno nie skorzystają z promowania osoby prezydenta i kupowanych przezeń głosów. Aż mnie korci, żeby zapytać - skąd pomysł, że jestem wyborcą PO? Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
Ja proponuję poczekać aż się będzie kończyć kadencja, wtedy przyjdzie czas na rozliczanie.
Niektórzy dostają sraczki jak Ci co na drugi dzień po wyborach rządu pytali czy już można składać wnioski o 500zł na dziecko:-) |
|
|
|
|
Jeśli zamieścicie link publicznie, złamiecie prawa autorskie. Jeśli chcecie ryzykować, polecam:
- GG Dysk - Dropbox - Google Drive - dowolny hosting plików - FTP jeśli masz własny serwer Oczywiście nie namawiam do łamania prawa. Powyższa porada wyłącznie do celów edukacyjnych. |
|
|
|
|
Jakie prawa autorskie jeśli chodzi o ulotkę wyborczą?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Prawo autorskie działa automatycznie i jest nim objęte każde dzieło poza wyjątkami określonymi w ustawie. Czy taka ulotka jest dokumentem urzędowym? Musiałby się wypowiedzieć tutaj prawnik. W każdym razie chętnie przeczytam ulotkę Nadbereżnego, bo jeszcze jej nie widziałem na oczy.
Zapisujcie także strony z obietnicami Lucka. Nie wystarczy dodać strony do zakładek lub zapisać adres, bo strona nagle może przestać istnieć. Najlepiej zapisać na dysk. W Operze należy nacisnąć CTRL+S i wybrać typ „Strona internetowa, jeden plik”. Macie do tego prawo na zasadach dozwolonego użytku. |
|
|
|
|
Nie wydaje mi sie by ulotka była objęta ochroną.
http://mamprawowiedziec.pl/strona/polityk/40618_lucjusz_nadberezny/obietnice "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|