~~hehe | |
|
|
O wykopali już krzyż...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~yxz | |
|
|
CYTAT O wykopali już krzyż... Niebawem stanie kolejny kościół ale dla zielonoświątkowców / to taki niegroźny odłam katolicyzmu/
|
|
|
~~architekt UM | |
|
|
w tym miejscu powstanie nowy budynek komendy powiatowej policji, info 100% pewne telefoniczne z UM, narazie nie moge nic wiecej na ten temat napisać, ale niebawem ta informacja ujrzy światło dzienne
|
|
|
~~admin | |
|
|
Też słyszałem to o tym nowym bydunku KPP, ten budynek miał być najpierw na Energetyków ale jednak ma być komenda.
|
|
|
|
|
|
To nie ma być tam sądu ?? Czy może stanie sąd i budynek komendy policji ?
|
|
~~sss | |
|
|
Budynek policji ma być nad Sanem, koło obwodnicy i oczyszczalni ścieków, Koczwara ma go ponoć budować. Ma być praca dla 500 policjantów.
|
|
|
~~szczera szydera | |
|
|
To będzie budynek sądu i prokuratury, a nową komendę to za kilka lat i na Energetyków
|
|
|
~~abba | |
|
|
NA energetyków mają budować Hotel i tunel, policje nad sanem, a aquapark w pysznicy!
|
|
|
~~onjorniz | |
|
|
Koło Poczty budują pocztówkę.
|
|
|
~~fakt | |
|
|
CYTAT To nie ma być tam sądu ?? Czy może stanie sąd i budynek komendy policji ? wg wszelkich danych i dobrze zasłyszanych wieści, ma ta stanąć budynek SĄDU OSTATECZNEGO!
|
|
|
|
|
|
hehehe dobre
|
|
~~info pewne 100% | |
|
|
ponoć mają tam nagrywać stalowowolska wersje w11
|
|
|
~~kacpero8 | |
|
|
CYTAT ponoć mają tam nagrywać stalowowolska wersje w11 a skad wiesz????? |
|
|
~~m87 | |
|
|
powstanie biblioteka Kulu i Politechniki rzeszowskiej. Wystarczy poczytac ;)
|
|
|
~~wsiok | |
|
|
CYTAT Koło Poczty budują pocztówkę.
|
|
|
~~wsiok | |
|
|
CYTAT CYTAT Koło Poczty budują pocztówkę. Nie pocztówkę tylko pocztowca |
|
|
~~wsiok | |
|
|
CYTAT CYTAT Koło Poczty budują pocztówkę. Nie pocztówkę tylko pocztowca |
|
|
~~eku | |
|
|
CYTAT ja nie wiedzialem ze sad Teraz już wiesz że sad, ale nie wiesz co w nim (w sadzie) będzie uprawiane. |
|
|
~~Someone | |
|
|
Barany i osły.... Tam ma powstać Budynek sądu i prokuratury, mają to być dwie oddzielne instytucje, z dwoma oddzielnymi wejściami... polaczone tylko domudowanym przejściem...
|
|
|
~~Someone | |
|
|
A biblioteka też powstanie.... ale nie w tym miejscu gdzie jest rozkopane... prace nad nia maja się zacząć, a bedzie stała między ZUS-em a Florianem...
|
|
|
~~fajne | |
|
|
Ludzie, koło poczty budują scenę na której m.in. będzie już niebawem Woodstock. Już gdzieś w maju, odbędzie się tam koncert piosenki żydowskiej pt. "Hapaj dźwięki z ruskiej wędki". Przyjedzie m.in. Tokio Hotel na którym ma się zjawić sam Benedykt XVI Jak znam życie to zjawi się z nimi pewnie też Killerpilze. Będzie jazda , nie wspominam już o Ich Troje
|
|
|
~~nimfa | |
|
|
Wiadomość na 100% skrzętnie ukrywana informacja wreszcie ujrzała światło dzienne! Spekulacje okazały się prawdą. To wykopalisko i powstający budynek koło Poczty to stacja metra, które będzie łączyło nas z Niskiem.
Tak, tak.... A Do końca roku 2009 zamkną całkiem ul. Staszica od krzyżówki z Bazyliką do krzyżówki koło szpitala i zrobią tam deptak |
|
|
~~chuck noris | |
|
|
a ja slyszlem ze jakies prace archeologiczne tam podobno trwają i już znaleźli nawet szczątki dinozaura
|
|
|
~~ani/tka/ | |
|
|
CYTAT a ja slyszlem ze jakies prace archeologiczne tam podobno trwają i już znaleźli nawet szczątki dinozaura wg moich informacji to budowana jest pod pokrywką instytucji zaufania publicznego firma FLAMINGO
|
|
|
|
|
|
|
|