|
|
|
Jaki jest koszt wyrwania ósemki u dr. Musialika lub innego lekarza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja usuwałem ósemki niedawno u Lorkowskiego płaciłem po 100zl za sztukę.
Szybka akcja zero bólu jedynie troszkę krwi i tyle. Polecam. :) |
|
|
|
|
CYTAT Ja usuwałem ósemki niedawno u Lorkowskiego płaciłem po 100zl za sztukę. Szybka akcja zero bólu jedynie troszkę krwi i tyle. Polecam. Naprawdę tylko tyle? Bo doszły mnie słuchy że koszt to min 400,500 zł w Stalowej.... |
|
|
|
|
Zależy czy górna czy dolna i czy ząb jest zatrzymany.Jeśli prywatnie i druga opcja to dobrze słyszałaś. Najlepiej zapisz się do kogoś na kontrakt i usunie Ci bezpłatnie jesli jesteś ubezpieczona.
|
|
|
|
|
Tak to ma być prywatnie... to mnie załamałeś...
|
|
|
|
|
ok. 100 zł u A. Szeląga. Rachu ciachu i po strachu
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
U Kuliga okolice 200złotych
|
|
|
|
|
Wydaje mi się że moja ósemka nie jest przechylona lecz wyrosła i "kawałek" jej jest lekko w dziąsle... Załamie się jak zapłace 500 zł...
|
|
|
|
|
Ja u Lorkowskiego byłem prywatnie.
Wyrywałem ósemki z góry i obydwie były w 100% wyrośnięte już i w miarę proste. Oczywiście wyrywanie odbywało się przy znieczuleniu. Nie czułem kompletnie nic jedynie trochę policzek puchnie ale to schodzi po dniu max dwóch. I tak jak pisałem wcześniej płaciłem 100zł za sztukę. Malwa, każdy ząb jest trochę w dziąśle.. Poza tym moje też były przechylone bo jedna i druga tarła mi o policzek i dosłownie się psuły bo nie szło dotrzeć do nich szczoteczką i zapadła decyzja o wywaleniu tego badziewia. :) |
|
|
|
|
Dziekuje
A wybielał ktoś może zęby u Musialika czy pana Lorkowskiego lampą Beyond? |
|
|
|
|
CYTAT Tak to ma być prywatnie... to mnie załamałeś... Dlaczego koniecznie chcesz prywatnie? Nie jesteś ubezpieczona? Akurat jeśli chodzi o chirurgie to usuwałbym na NFZ, po co płacić jeśli procedura będzie wykonana w identyczny sposób i w dodatku przez tego samego lekarza. |
|
|
|
|
CYTAT U Kuliga okolice 200złotych U Kuliga we wrześniu usuwanie dolnej ósemki koszt 250 zł, a wcześniej obowiązkowo konsultacja + pantomograf koszt 100 zł. Niestety nie obyło się bez komplikacji po źle przeprowadzonym zabiegu, ratował mnie dr. Kiciński i to do niego zamierzam pójść z kolejną ósemką. Od Kuliga jak najdalej będę się trzymać - ogólnie podejście do pacjenta beznadziejne. |
|
|
|
|
Moja dziewczyna wyrywała u p. Szymańskiego i jest bardzo zadowolona. Tylko ona miała chirurgicznie, bo miała zakrzywione korzenie. Miała wyrywaną metodą Piezo.
|
|
|
|
|
Polecam Wrońskiego. Jeśli jesteś ubezpieczony bierz na NFZ. Wyrwałem tak 2 osemki a koszty pokrył fundusz. Koszt jest tylko taki że musiałęm zrobić zdjęcie prywatnie które kosztowało 50 zł.
Bez bólu i szybko wyrwał.polecam. |
|
|
|
|
W moim wypadku koszt wyrwania u Lorkowskiego to bodaj 200zł za zabieg plus koszty czterech antybiotyków, kilkunastu opakowań leków przeciwbólowych, dwóch dojazdów na pogotowie i wizyt u innych lekarzy, którzy mnie doprowadzili do stanu używalności. W ogólnym rozrachunku absolutnie odradzam.
Jeszcze kilka miesięcy po zabiegu wyciągałem z dziąsła fragmenty potrzaskanych kości Dramat. |
|
|
|
|
100zl Trafidlo zero bolu tylko do niego jeśli zależy wam na szybkim i bezboleśnym usunięciu. Ja usuwałam i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
nie idź na NFZ bo będziesz płakać z bólu ! Trafidło usuwa na znieczuleniu szybko i bezboleśnie wiem bo obie usuwałam !
|
|
|
|
|
sprawdź priv
|
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja usuwałam na nfz u Musialika 4 osemki i nie bolało mnie ani trochę, znieczulenie miałam bezpłatne, wiec po co placic, było to wiele lat temu, miejsca po zebach pięknie się zarosły, nie odczuwam w związku z tym zadnych dolegliwości, także polecam Musialika
|
|
|
|
|
Moja żona na NFZ u Wrońskiego za darmo
|
|
|
|
|
ja też u Wrońskiego za darmo wyrywałam dwie ósemki
|
|
|
|
|
Też polecam Wrońskiego. Szybko bezboleśnie i wszystko na NFZ.
|
|
|
|
|
Usuwalam ostatnio zab na nfz u Tomasza Cubery na ul.Krzywej i jestem bardzo zadowolona. Nie bolalo, bez doplat i szybko.
|
|
|
|
|
A Cubera ktod wyrywal u niego? Jaki koszt?
|
|
|
|
|
anakonda - a czytałaś post nad Tobą?
|
|