NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
Wybielanie zębów lampą Beyond w Stalowej Woli,
ff
Wysłany: 22 Lut 2015r. 13:06  
Wybielał ktoś w Stalowej Woli zęby lampą Beyond? Jaki koszt? i efekty?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Lut 2015r. 13:06  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Lut 2015r. 10:20  
Ja wybielałam w grudniu w DENTESie, koszt 599 zl. Zaraz po zabiegu efekt dobry choć nie olśniewający.
Przestrzegałam białej diety przez 2 tygodnie, po kilku dniach od zabiegu zęby wróciły do stanu sprzed wybielania. Na pewno nie powtórzyłabym zabiegu bo myślałam, że na 2 dzień umrę z bólu, takie miałam nadwrażliwe zęby, ale u innych osób może będzie bezboleśnie.
Co do obsługi w gabinecie - ok ale brakowało mi informacji o zabiegu, Pani doktor wręczyła mi tylko ulotkę i kazała "sobie poczytać", nie porównywała mi również efektu na próbniku, więc nie wiem o ile odcieni mi wybieliło zęby.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lut 2015r. 12:41  
Ja wybielalam w Rz we wrzesniu w Medistom ale lampa zoom philips (to jest lampa uv) w odroznieniu o lampy beyond efekt jest odrazu, gdzie z ta pierwsza trzeba czekac na koncowy efekt do 24h.

Wybielalam we wrzesniu i efekt byl swietny teraz wybieram sie poczatkiem marca na kolejny raz dla wybielenia o jescze kilka tonow.
We wrzesniu kosztowalo mnie to 1200zl ale teraz jest promocja niecale 900zl.

Kto nie był bun­towni­kiem za młodu ten będzie świ­nią na starość.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lut 2015r. 18:06  
Wybielałam u dr A. Natkańskiej w Nisku tą lampą. Efekt był od razu i aby go nie zepsuć konieczna była bała dieta. Zęby nie bolą, choć są chwilowo cokolwiek nadwrażliwe. Efekt utrzymuje się jakieś 1,5 roku. Koszt chyba 600. Zabieg powtarzałam dwa razy w odstępie jakichś 3 lat.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »