|
|
|
Orientują się Państwo ile kosztowałoby ubezpieczenie Fiata Cinquecento z 1994roku silnik 700.
Prawo jazdy posiadam od kilkunastu lat i jestem osobą w podeszłym wieku. Dziękuję za odpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
~~opek | |
|
|
CYTAT Orientują się Państwo ile kosztowałoby ubezpieczenie Fiata Cinquecento z 1994roku silnik 700. Prawo jazdy posiadam od kilkunastu lat i jestem osobą w podeszłym wieku. Dziękuję za odpowiedzi to zalezy od ubezpieczyciela kazdy jest traktowany indywidualnie gdyz brane pod uwage sa nie tylko lata posiadania prawa jazdy i pojaz ubezpieczany dlatego proponuje udac sie do ubezpieczalni najlepiej kilku i zorientowac sie osobiscie. |
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jedynym z tańszych ubezpieczycieli jest SAMOPOMOC badz COMPENSA Ale to wszystko zalezy ile masz procent zwyzki lub znizki Bo ubezpieczyciele lubia znalezc dziury w calym
Edit: http://www.wygodnie.pl/?m=form&a=draw&formid=9&stepid=11&formv=1 Sprawdz moze przez taki kalkulator Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~margo | |
|
|
Ja też mam fiata CC 700 z 1997 roku i mam ubezpieczenie w Hestii ,płaciłam w styczniu 136 zł a zniżkę mam maksymalną tj.60 %.
A może gdzieś jest taniej??? |
|
|