Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
widze ze fajna sprawa tez żłobek, zeby tylko sie dostac.. bo prywatne to mnie nie urządzaja.. a strona żłobka wiem że istnije zagladalam na nia wiele razy, chodzi mi bardziej od strony rodzicow jak im sie podoba wszystko, widze ze jest ok dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czyli jeśli mam 5 msc dziecko i chciałabym, żeby poszło do żłobka od września to już nie ma nawet sensu składać podania, bo i tak się nie dostanie?
|
|
|
|
|
W sprawie zapisu dziecka, warto złożyć podanie bo bywa, że ktoś inny z rodziców wypisuje dziecko z powodu częstych chorób i z listy rezerwowej też można się dostać, ważne aby oboje rodzice byli pracujący. Czytam te wpisy na temat żłobka i odnoszę wrażenie ,że negatywne opinie wyrażają osoby nie mające swoich dzieci w tym naszym żłobku, a kto ma tam swoją pociechę jest zadowolony. Moja córka chodzi regularnie, tylko 2 razy była chora, więc w naszym przypadku częste chorowanie się nie sprawdziło. A co do posiłków to nie mam zastrzeżeń, po prostu jak czegoś nie lubi to nie je i tak też mówią mi Panie( dotyczy to szczególnie podwieczorków). Zastanawiam się tylko czy te wdzystkie osoby- eksperci o zdrowego żywienia dla dzieci sami też tak zdrowo się odżywiają....naprawdę piszcie ludzie na temat o którym macie pojęcie i wiedzę a nie tylko zniechęcacie ludzi nie mając dokładnej wiedzy tylko zasłyszaną. Pozdrawiam wszystkich czytających wątek
|
|
Dołączył: 12 Wrz 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
szoda ze tylko jeden żlobek jest a jak sa rozpatrywane wnioski samotnego rodzica ? pracującego
|
|
|
|
|
Monia, jeśli do mnie pijesz, to byłam właśnie ciekawa jak to gotowanie wygląda w praktyce (a właśnie, jedzenie jest gotowane na miejscu czy catering), bo jadłospis ze strony żłobka mnie raczej zniechęcił. A dokładniej kilka pozycji.
|
|
|
|
|
evik 138 osoby samotnie wychowujące dziecko-pracujące mają pierwszeństwo jeżeli chodzi o przyjęcie do żłobka.
|
|
|
|
|
Co tam się dzieje pod żłobkiem dzisiaj?
TVP, TVN, POLSAT pod budynkiem. Czyżby takie otwarcie? |
|
|
|
|
Otwarcia nowego żłobka dokona premier Beata Szydło
|
|
|
|
|
No to super
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
No masakra, takie wydarzenie? Będzie apel Smoleński?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
no to lans webera i nadbereżnego murowany. a tak z innej beczki to premier nie ma ważniejszych spraw w państwie niż otwieranie żłobka.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Nie ma się czym chwalić, to chwalą się czymkolwiek ;)
Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
CYTAT Otwarcia nowego żłobka dokona premier Beata Szydło Brawo ty ...a między nami ty tak sama z siebie czy przez pomyłkę ? ... Wracając do tematu żłobek piękny brawo Julian tfu Lucjusz "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ty jesteś banan tak ograniczony, że nie zauważyłeś, że ktoś zapytał, a redakcja mu odpowiedziała zanim jeszcze Szydło dotarła do miasta?
Chyba miło nie? Ale to, że jeszcze cię nie zablokowali na zawsze to jakiś cud... |
|
|
|
|
Nie blokujcie bananowego chłoptasia, bo z kogo będę się nabijał ?
Jak tam bananku twój idol Bolesław konfident ? |
|
|
|
|
Ciekawe ilu nierobów z UM się tu wypowiada.
Nie macie pojęcia ile tam pracuje osób nienawidzących PiSu i Lucka. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
mirek777 , ilu?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
czy ktoś wie na jakiej zazadzie byli przyjmowani pracownicy tego złobka bo ja nie widziałam zadnego ogłoszenie o prace , sprawdzałam PUP Stalowa Wola i strone Urzedu Miasta ?!
|
|
|
|
|
Czy ktoś ma jakiś numer telefonu do tego nowego żłobka ? W necie nic nie ma... oraz czy jest tu jakiś rodzic który kiedyś składał podanie do starego żłobka i może mi powiedzieć jak to wygląda ? Wiem, że decyduje kolejność zgłoszeń, czyli co mam się ustawić w kolejce o 5 rano ? czy aż tak to nie jest ?
|
|
|
|
|
Składałam podanie do starego żłobka - jak się później okazało o jakieś kilka dni za późno bo wszystkie miejsca wyczerpały się już w pierwszych godzinach. Ostatnio było tak, że o 5 rano to już stała dosyć potężna kolejka - ludzie stali chyba od 3 rano Teraz może być trochę łatwiej bo jednak nowy żłobek przyjął 65 dzieci Jak była rekrutacja do nowego żłobka to kolejka też zaczęła się ustawiać już w środku nocy. Niestety, ale jak jest jest taki deficyt miejsc w żłobkach to ludzie wariują
* zuczek - wiadomość na pw |
|
|
|
|
masakra
|
|
|
|
|
to jest patologia, żeby dwóch pracujących rodziców miało taki problem z oddaniem dziecka do żłobka w mieście gdzie jest ponad 50tys. mieszkańców...
|
|
|
|
|
CYTAT to jest patologia, żeby dwóch pracujących rodziców miało taki problem z oddaniem dziecka do żłobka w mieście gdzie jest ponad 50tys. mieszkańców... Dokładnie... |
|
|
|
|
Jakie zSwiadczenie jest potrzebne dla żłobka by udowodnić ze oboje rodzice pracuja? Czy oni to sprawdzaja?
|
|
|
|
|
a co zamierzasz kombinować?wysłać dziecko do żłoba jezeli nie musisz?a fałszywe oswiadczenie które sie podpisuje chyba jest karalne?
|
|