|
|
|
Wybieramy się z rodziną na 5 dni interesuje mnie koszt takich wczasów jak ktoś z was był i może coś powiedzieć ewentualnie coś polecić z noclegów to będę wdzięczna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty Alcia chcesz tam spędzić 5 dni?? To się po 2 znudzi
Ja tam byłem ale z bazą wypadową z Zakopca (lubię to miasto i tyle). Z Zakopca zaś wypady były albo do Tatralandi, albo do termalny (Bania i Białka). Takie coś bym polecił, bo tak robiłem - noclegi ok. 50 zł. os w sezonie, nie wiem jak to po słowackiej stronie wygląda. |
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no 5 dni to dlugo, ale fajnie tam jest, ja bylam kiedys kilka lat temu ale na jeden dzien wiec nie wiem jak z noclegami, ale ogolnie fajne miejsce, dla dzieciakow to raj napewno
|
|
|
|
|
CYTAT ale ogolnie fajne miejsce, dla dzieciakow to raj napewno Dla dzieciaków rodziców, którym się nie chce d... ruszyć. Dla których wyjazd wakacyjny to leżenie plackiem i g... robienie. Najlepiej przed TV. Jaki dajecie wzór dzieciom? A prawdziwe życie zaczyna się poza sferą komfortu. W sferze komfortu się nic ciekawego zdarzyć nie może - jak mawiał Walkiewicz w swej książce "Pełna moc życia". STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Daj spokój syrena, takie są czasy, warczysz na wszystko co ludzie piszą - weź chodź raz otwórz się do ludzi bo siedzenie przed kompem i rozmawianie z monitorem albo lustrem niestety daje taki efekt jak u Ciebie - zgorzknienie i agresja. Leżenie plackiem też jest przyjemne, na zapierniczanie kilofem w kamieniołomie takie dziecko jeszcze ma czas. Co do wysiłkowych wypoczynków - ja takich na przykład nie toleruję, nie łażę po górach bo to dla mnie męka, a nie wypoczynek i to nie znaczy, że nie jestem przystosowany do życia. Po prostu mam inne poglądy nt wypoczynku.
|
|
|
|
|
My z mezem zazwyczaj jak jedziemy na wakacje to po to aby lezec plackiem. Czasem ludzie w ciagu roku maja taki zapier@#% ze marzy im sie kilka dni nic nie robienia.
Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
|
|
|
I właśnie takim miejscem jest tatralandia - i dla tych co chcą się posmarzyć w słońcu i nic nie robić, a także dla tych co chcą aktywniej trochę się pobawić (rożne zjeżdzalnie i masa zabaw) - to wszystko tam jest.
Ale jak pisałem, 2 góra 3 dni i po ptakach, nie widzę tego miejsca jako cel wakacji 5 dniowych. Lepiej zostać w PL i tam tylko wyskoczyć na cały dzionek. Pozostałe dni można spędzić w Zakopcu i okolicach, dużo ciekawiej będzie. |
|
|
|
|
CYTAT My z mezem zazwyczaj jak jedziemy na wakacje to po to aby lezec plackiem. Czasem ludzie w ciagu roku maja taki zapier@#% ze marzy im sie kilka dni nic nie robienia. i prawidlowo !! my tez,a juz jak nad morze to plackiem nawet jak pochmurno to maty ,wiatrochron i morza szum,ptakow spiew.Jak urlop to na nic nierobieniu,nie kumam ludzi ktorzy w upal jezdza i zwiedzaja,dzieciaki w auto i jezdza.Nasze rodzinne madrosci to-gory to łazimy,morze -to lezymy ) i juz |
|
|
|
|
Proponuje zatrzymać się w Liptowski Trnovec.
Znajduje się blisko Tatralandi |
|
|
|
|
CYTAT Daj spokój syrena, takie są czasy, warczysz na wszystko co ludzie piszą - weź chodź raz otwórz się do ludzi bo siedzenie przed kompem i rozmawianie z monitorem albo lustrem niestety daje taki efekt jak u Ciebie - zgorzknienie i agresja. Leżenie plackiem też jest przyjemne, na zapierniczanie kilofem w kamieniołomie takie dziecko jeszcze ma czas. Co do wysiłkowych wypoczynków - ja takich na przykład nie toleruję, nie łażę po górach bo to dla mnie męka, a nie wypoczynek i to nie znaczy, że nie jestem przystosowany do życia. Po prostu mam inne poglądy nt wypoczynku. A już myślałam, że tylko ja to widzę ;-) We wszystkich swoich postach Syrena próbuje narzucać własne zdanie, które jest najważniejsze, najlepsze i już. Z tym zdaniem się nie dyskutuje. A sprawa z basenami fajna, ale warto zrobić od nich choć dzień odpoczynku. Nie ma tam aż tylu atrakcji aby być codziennie przez 5 dni. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ale ogolnie fajne miejsce, dla dzieciakow to raj napewno Dla dzieciaków rodziców, którym się nie chce d... ruszyć. Dla których wyjazd wakacyjny to leżenie plackiem i g... robienie. Najlepiej przed TV. Jaki dajecie wzór dzieciom? A prawdziwe życie zaczyna się poza sferą komfortu. W sferze komfortu się nic ciekawego zdarzyć nie może - jak mawiał Walkiewicz w swej książce "Pełna moc życia". Syrena jak nie masz nic mądrego do powiedzenia w temacie to milcz!!!! Może twoje życie jest tka nudne ze w wakacje spędzasz go aktywnie,ale ja cały czas je tak spędzam wiec na wczasach odpoczywamy ile sie da Niestety na wczasy jedzie sie po to by odpoczywać od codzienności ,czyli nic nie robić,a wydaje mi sie ze w takiej Tatralandi to można fajnie aktywnie z dzieciaczkami spędzić czas.Telewizor mam w domu, na wczasach nie oglądam bo szkodami na to czasu |
|
|
|
|
ja byłam 4 lata temu to za basen cały dzień 16 euro, a nocleg w pensjonacie VIA MARA niedaleko tatralandi 15 euro za dobe, ale 5 dni to tam nie ma co robić, góra 3. można tez zatrzymać sie w zakopcu a codziennie sa busy na tatralandie.
|
|