|
|
|
Orientuje się ktoś kiedy będą rozliczenia z PEC-u?
W tamtym roku już dawno były.... Bloki chociaż są docieplane to na zwrotach nadpłat tego nie widać. Nie dość ze docieplane są bloki , wymieniane były rurociągi ciepłownicze jakoś oszczędności na rachunkach w ogóle nie ma... Co tu jest grane????? ...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A wogóle spisywali liczniki u was?? Bo u nas niestety ogłoszenia nawet nie było i nie spisywali
|
|
|
|
|
CYTAT A wogóle spisywali liczniki u was?? Bo u nas niestety ogłoszenia nawet nie było i nie spisywali Moze macie liczniki/podzielniki ciepla na tzw.radiowe czyli pan siedzi w aucie kolo bloku i odczytuje sobie,tak jest na moim osiedlu,wymieniali nam 2 lata temu te liczniki. Ciekawe jak to bedzie z tymi oplatami ,jak blok docieplony zmnienia sie kwota wyjsciowa za cieplo,nie ma co liczyc na jakies mega kwoty,zima slaba wiec nie zarobili a musza wyjsc na swoje.PEC nie d sobie krzywdy zrobic,trzeba na te premie i nowe geby przy korycie zarobic nie? |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
W sumie to liczniki wody rzeczywiście dali nowe w okolicach jesieni więc rzeczywiście powinni już podać nadpłaty / niedopłaty.
A że zadzwoniłem to nadpłaty / niedopłaty pojawia się końcem miesiąca |
|
|
|
|
U nas były rozliczenia jakiś tydzień temu. Blok administrowany przez ZBM. Blok ocieplony, była nadpłata do zwrotu.
|
|
|
|
|
U mnie wczoraj było
|
|
|
|
|
U mnie wczoraj było