|
|
|
Witam, jaki polecacie salon sukien ślubnych w Stalowej bądź Nisku lub innych pobliskich miejscowościach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salon Sukien Ślubnych „GRACJA”
Ul. Okulickiego 33a/7 (Salon mieści się z tyłu Hali Targowej, obok sklepu z komputerami ) Moderowano przez: sm Polecasz, bo ... ?
|
|
|
|
|
Salon "Maria" na KEN. Panie są bardzo miłe i naprawdę służą radą przyszłej pannie młodej. I przede wszystkim nie są nachalne.
|
|
|
|
|
Polecam. Sama kupuję tam sukienkę, Pani Beata która tam pracuje jest bardzo miłą osobą, świetnie doradzi i widać że zna się na rzeczy.
|
|
|
|
|
Kilka moich koleżanek chwaliło salony w Tarnobrzegu, może warto się przejechać. Ja osobiście polecam wycieczkę do Rzeszowa. Salonów bez liku, można trafić na fajne wyprzedaże kolekcji zeszłorocznych. Jeśli chodzi o wybór to nawet nie ma porównania do Stalowej Woli. Zaglądnij do salonu La Belle na ul. Kolejowej. Pani prowadząca zna się na rzeczy, umie dobrze doradzić i nie jest nachalna, tzn nie twierdzi że w każdym modelu wygląda się rewelacyjnie, chociaż tak nie jest. W Stalowej odwiedziłam wszystkie salony, suknie mierzyłam tylko w dwóch. W jednym (nie podam nazwy) pani nie była zachwycona, że chcę mierzyć na kilka miesięcy przed ślubem, pozwoliła mi zmierzyć aż 2! suknie, a w drugim mogłam mierzyć do woli, i w każdej według sprzedawczyni, wyglądałam super, extra idt. Niby fajnie, pani była miła, ale gdy nie zdecydowałam się na żadną stwierdziła do drugiej pani, że tylko jej d... zawracałam i niby taka paniusia ze mnie. Byłam jeszcze w przymierzalni, i chociaż mówione szeptem, doszło. Może ja miałam takiego małego pecha, ale szukając sukni nie miałam jakiegoś konkretnego modelu upatrzonego, dlatego zależało mi na fachowości.
|
|