|
|
|
czy wróci jeszcze śnieg? czy juz na tym koniec?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie będzie śniegu już do przyszłej zimy.
|
|
|
|
|
Zapewne snieg w tym roku jeszcze bedzie mysle ze poczatkiem moze koncem grudnia.
|
|
|
|
|
po 20 marca ma być 20 stopni, a wiosenka zawita od niedzielei +16
|
|
|
|
|
Śmiało możesz zakładać letnie oponki
|
|
|
|
|
Nie dobrze.
|
|
|
|
|
Oj ja bym sie tam tak nie spieszyl z tymi oponkami, czasami w kwietniu jeszcze lubi sypnac sniegiem
ALOHA :)) |
|
|
|
|
Świetny temat, to i ja zabiorę głos.
Śnieg jeszcze będzie lub nie. Może być, że jeszcze posypie w kwietniu a może dopiero w Grudniu Wolał bym by nie sypało i przyszła już wiosna bo mi sie za rowerkiem tęskni. Duża zmiana, rozmawiamy o pogodzie To znaczy, że nasza sytuacja zmienia sie na lepsze "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Oj ja bym sie tam tak nie spieszyl z tymi oponkami, czasami w kwietniu jeszcze lubi sypnac sniegiem Ta... sypnie Ci w nocy 5 płatków na krzyż i rano już śladu nie będzie. Żeby się te zimówki jeszcze przydały to śnieg musiałby zalegać na ulicach co jest praktycznie już niemożliwe. To, że w nocy będą delikatne przymrozki to nie ma wielkiego znaczenia, na zimnym asfalcie letnia też pociągnie, a na szklance i zimowa nie da rady. Sam w przyszłym tygodniu jadę zmienić kapcie zanim lud się rzuci do zmiany bo zobaczy, że w nocy marketingowe 7 stopni jest przekroczone |
|
|
|
|
opony oponami, ale jaja juz na wiosne golicie czy sie wstrzymujecie jeszcze pare dni? z jednej strony juz bym chcial, a z drugiej mam lekkie obawy ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Wszystko na to wskazuje że będzie, a ja już wymieniłem opony na letnie;)
|
|