|
|
|
Witam. Proszę o namiary na jakis gabinet masażu, moze ktoś był i może polecić. Mam pracę siedząca więc coraz bardziej dokuczają mi bule pleców kręgosłupa, więc chciałabym sobie troche pomóc. Prosze o jakis namiar.. z góry dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeśli masz stan zapalny to tylko sobie zaszkodzisz najlepiej iść zobaczyc z czego te plecy bolą
|
|
|
|
|
np tu.
http://gabinet-regeneracja.pl - ten jest w galerii stal lub www.gabinet-idylla.com.pl - na osiedlu piaski |
|
|
|
|
Przychodnia w Hotelu Stal. Są tam dwaj fantastyczni Panowie. Pan Bartek i Pan Damian, nazwisk niestety nie pamietam. Byłam u obu i z masaży jestem zadowolona. Każdy z nich masuje inaczej i z różną siłą ale efekt ten sam, poprawa stanu zdrowia. Można wziąśc tam masaze odpłatnie i na fundusz. tu strona z numerem telefonu http://www.hotel(...)&lang=pl
|
|
|
|
|
Tak z ciekawości: czy na taki masaż można przyjść "z ulicy" czy lepiej mieć jakieś skierowanie czy zalecenie lekarskie?
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
prywatnie - "z ulicy" )
|
|
|
|
|
Ja polecam Panią Kasie z siłowni BFS - daje rade dziewczyna, przy tym bardzo sympatyczna i dlatego często do niej wracam, również na bańkę chińską
Bez skierowania czy z nim - przeprowadzi z Tobą wywiad, na pewno rozwieje Twoje wątpliwości. Jc podam nr Pozdrawiam |
|
|
|
|
Ja z kolei polece z wlasnego doswiadczenia Pana Medynskiego- przyjmuje w akademiku na kulu. Naprawe konkretna sprawa. Kiedys mialem bolesna kontuzje po silowni na odcinku ledzwiowym- postawil mnie na nogi po dwoch masazach. Mozna by powiedziec ze jest dostepny od reki- z tego co wiem smialo mozna umowic sie na masaz jeszcze w ten sam dzien. Nr 887 104 230
|
|
|
|
|
Polecam indywidualne masaże w domu (oczywiście lecznicze i relaksacyjne)
więcej info na priv |
|