|
|
|
Daleko to jest z Ozetu z buta? Bo nie orientuje sie dokładnie w ktorym to miejscu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
500 metrow.....przejść przez tory wystarczy
|
|
|
|
|
Bedzie konkurencja da uniłilsa..biedranka podnosi płace...
|
|
|
|
|
Bedzie jakas premia swiateczna w tym tyg?
|
|
|
|
|
tak będzie, dostaniesz pałą w łeb jak tylko przez bramę przejdziesz.
|
|
|
|
|
dziewczynki z lakierni wystawią tyłeczki do pakowania w ramach premii
|
|
|
|
|
jest juz pełny skład na nowym zakładzie
|
|
Dołączył: 29 Maja 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT jest juz pełny skład na nowym zakładzie To pytanie czy twierdzenie? |
|
|
|
|
pytanie
|
|
|
|
|
Raczej tak bo niedługo cały ten bajzel ma ruszać.
|
|
|
|
|
pamiętajcie nie zgadzajcie się na wynagrodzenie typu najniższa krajowa lub trochę więcej, oni będą mieli problem z zaludnieniem nowej hali bo tak szczerze zaczyna brakować rak do pracy, będąc pod naciskiem Niemców zwiększa stawki gdyż z tego co wiem maja zamówień od cholery i jeszcze trochę
|
|
|
|
|
CYTAT dziewczynki z lakierni wystawią tyłeczki do pakowania w ramach premii Chyba musiałeś kosza od jednej dostać , albo coś zlapales... bo widzę że meczysz ten temat aż do wymiocin. |
|
|
|
|
CYTAT pamiętajcie nie zgadzajcie się na wynagrodzenie typu najniższa krajowa lub trochę więcej, oni będą mieli problem z zaludnieniem nowej hali bo tak szczerze zaczyna brakować rak do pracy, będąc pod naciskiem Niemców zwiększa stawki gdyż z tego co wiem maja zamówień od cholery i jeszcze trochę Zapamiętamy. Dzięki za info. Jeszcze jakieś wskazówki ? |
|
|
|
|
Lol
|
|
|
|
|
I jak z tymi premiami i zmianami stawek?
|
|
|
|
|
Może ktoś się wreszcie zajmie tym zakładem i jego wpływem na zdrowie mieszkańców w RST ? . Kasa nie śmierdzi ale nasze dzieci i wnuki to mocno odczują...
|
|
|
|
|
Mad dog albo hot dog co Ci nie pasuje coś pan .ekolog spadaj z tego forum bo chyba jesteś leser nigdzie nie pracujący co chcesz zakład zamknąć ja tam pracuje i Dobrze mi płacą i ludziom którzy tam tyraja a ty zamuast się czepiać spadaj. Na inne forum se ponarzekać. Na lepiej Po zamykaj czy zlikwiduj wszystkie zakłady i zrób wielkie bezrobocie i tak nic poza tymi firmami w stalowej nic nie ma.Takie to se mozesz Z Motyka i na księżyc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramirez Ty kim jesteś kierownikiem ze tak sobie slodzisz?dostaniesz raptem może ze 2tys i się cieszysz??
|
|
|
|
|
CYTAT Mad dog albo hot dog co Ci nie pasuje coś pan k..ekolog spadaj z tego forum bo chyba jesteś leser nigdzie nie pracujący co chcesz zakład zamknąć ja tam pracuje i Dobrze mi płacą i ludziom którzy tam tyraja a ty zamuast się czepiać spadaj. Na inne forum se ponarzekać. Na lepiej Po zamykaj czy zlikwiduj wszystkie zakłady i zrób wielkie bezrobocie i tak nic poza tymi firmami w stalowej nic nie ma.Takie to se mozesz Z Motyka i na księżyc. No to szacun, znaczy w dupie byłeś i gówno widziałeś, ta dobra kasa to za [moderowano]... reszty jakiś bonusik czy wazelinka ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tak ekologi na zakladzie niema zadnej ale to zadnej a juz przegieciem jest topienie felg lakierowanych w zpf-ie gdzie jest gosciu od ochrony srodowiska i caly syf idzie na miasto bo filtrow niema
|
|
|
|
|
CYTAT dziewczynki z lakierni wystawią tyłeczki do pakowania w ramach premiihttp://oniet(...)82a.html stara lakiernia czy nowa he he
|
|
|
|
|
CYTAT Mad dog albo hot dog co Ci nie pasuje coś pan .ekolog spadaj z tego forum bo chyba jesteś leser nigdzie nie pracujący co chcesz zakład zamknąć ja tam pracuje i Dobrze mi płacą i ludziom którzy tam tyraja a ty zamuast się czepiać spadaj. Na inne forum se ponarzekać. Na lepiej Po zamykaj czy zlikwiduj wszystkie zakłady i zrób wielkie bezrobocie i tak nic poza tymi firmami w stalowej nic nie ma.Takie to se mozesz Z Motyka i na księżyc. Innej pracy dla Ciebie nie ma ponieważ nawet wysłowić się nie potrafisz. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mad dog albo hot dog co Ci nie pasuje coś pan .ekolog spadaj z tego forum bo chyba jesteś leser nigdzie nie pracujący co chcesz zakład zamknąć ja tam pracuje i Dobrze mi płacą i ludziom którzy tam tyraja a ty zamuast się czepiać spadaj. Na inne forum se ponarzekać. Na lepiej Po zamykaj czy zlikwiduj wszystkie zakłady i zrób wielkie bezrobocie i tak nic poza tymi firmami w stalowej nic nie ma.Takie to se mozesz Z Motyka i na księżyc. Innej pracy dla Ciebie nie ma ponieważ nawet wysłowić się nie potrafisz. Po twoim nicku to raczej też masz problemy z językiem polskim. Moderowano przez: magpie Dyskusja zmierza w złym kierunku. Wracamy do tematu lub nie mając nic do powiedzenia nie nabijamy postów
|
|