|
|
|
Witam,
chciałabym zapytać gdzie prywatnie przyjmuje Maciąg? Czy jest to przychodnia niedaleko Poradni Zdrowia Psychicznego czy jednak Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej obok szpitala? Gdyby ktoś mógł podać mi telefon kontaktowy. Z góry dziękuję. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
605930321 rejestracja do Maciąga Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej blisko szpitala
|
|
|
|
|
Odnośnie Maciąga to czy ktoś był u niego prywatnie usuwać np. pieprzyki i tłuszczaki, czy drogo bierze za tego typu rzeczy, czy długo trzeba czekać w kolejce i czy nie zostają po tym blizny ? z góry dzięki za info
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Cennik usług jest na stronie Centrum Dermatologii. Po pieprzykach usuniętych laserem nie zostają blizny, nie wiem jak po tłuszczakach.Pierwsza wizyta prywatna 100 zł, kolejne 80.Jeśli chodzi o czas oczekiwania to dzwoniłam tam w połowie stycznia a wizytę miałam na początku marca.
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli chodzi o czas oczekiwania to dzwoniłam tam w połowie stycznia a wizytę miałam na początku marca. Dzwoniłem w dniu wczorajszym i poinformowano mnie , że na wizytę prywatną zapisują na połowe maja |
|
|
|
|
Umawialam sie trzy tygodnie temu i udalo mi sie miec wizyte na nastepny dzien
|
|