|
|
|
Witam.Szukam osób które wczoraj były na rozmowach kwalifikacyjnych i dostały telefon o szkoleniu w piątek w Tarnobrzegu.
Anna C |
|
|
|
|
Anna C |
|
|
|
|
to już są rozmowy do tego MCDonalda w Stalowej ?
|
|
|
|
|
Tylko na menadżera.
Anna C |
|
|
|
|
Dostałem maila z zaproszeniem na rozmowę. Nie poszedłem jednak. Cos mnie ominęło ważnego ?
:) |
|
|
|
|
z ciekawości znalazłem tą ofertę pracy na managera w MCD i sprawdziłem w internecie na czym to ma polegać, jakie są zarobki itd.
DRAMAT, DRAMAT, DRAMAT. niby manager, a zadania prawie jak osoby na kasie + zarobki na poziomie do 3500 hahaha |
|
|
|
|
Tez o tym czytałem
:) |
|
|
|
|
a, no i te niby 3500 to już z górką górką.
tj. cytując "za godzinę w zależności od regionu, stażu itd" czyli u nas, jako biedny region stawki te mogą wynieść +/- 2500 (tak strzelam) |
|
|
|
|
U nas daja 12 zł. Na rękę wyjdzie ok.9.Czyli 9*160 godzin da nam 1440
Anna C |
|
|
|
|
auć.
Pozdrawiam i powodzenia ! |
|
|
|
|
CYTAT U nas daja 12 zł. Na rękę wyjdzie ok.9.Czyli 9*160 godzin da nam 1440 manager tyle ma zarabiać? to ile pracownicy? 500 ? |
|
|
|
|
wydaje mi się ze lepiej pracować niż siedzieć w domu z wygórowanymi ambicjami i grzać fotel
chętni napewno się znajdą |
|
|
|
|
CYTAT wydaje mi się ze lepiej pracować niż siedzieć w domu z wygórowanymi ambicjami i grzać fotel chętni napewno się znajdą Dokładnie, nawet lepiej, że ludzie z takimi ambicjami rezygnują. Ktoś potrzebujący pracy z odpowiednimi kwalifikacjami będzie miał większe szanse. |
|
|
|
|
Lepiej siedzieć w domu i narzekać jak to strasznie źle jest i pracy nie ma . Siedzieć w domu i "robić" długi to każdy potrafi, ale za robotę się wziąć to już nie dla niego, bo za niska płaca.
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
to my Polacy...ci co nie chca pracowac wypad na wyspy.tylko póżniej mi siię nie bujać w koszulkach patriotycznych jak ja to Polski nie kocham ale bardziej funciki.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
haha
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
hej Czy ktoś wie co z mc donaldem. Niby zaraz otwarcie a raczej tych 60 osób do pracy nie szukają przynajmniej cięzko coś wyszukać.Może ktoś ma lepsze informacje.
|
|
|
|
|
60 to troche zawyżona liczba przez media. Wybrali "kierowników dopiero" Wiec kierownicy swoich znajomych sobie wezmą, jezeli beda miejsca dadzą ogłoszenia na portale
|
|
|
|
|
Dzwonili do kogos z Mcdonalds po tej gieldzie w urzedzie pracy?
|
|
|
|
|
adlaczego pracowników szukano tylko przez PUP Stalowa Wola ościenne miejscowości są gorsze????
|
|
|
|
|
Nie tylko przez PUP, kierownicy którzy zostali wybrani, wzieli sobie swoich znajomych, mozliwe ze beda jeszcze wolne miejsca albo i nie.
|
|
|
|
|
CYTAT adlaczego pracowników szukano tylko przez PUP Stalowa Wola ościenne miejscowości są gorsze???? A podatki gdzie wpłacasz? Miejsca pracy w Stalówce a pracowników mają szukać w Nisku czy Tarnobrzegu? |
|